02/03-18 16:18

Ung mors søn fik ikke nok at spise - nu beskylder hun sundhedsplejerskenUng mors søn fik ikke nok at spise - nu beskylder hun sundhedsplejersken

Af: Jonas Sand, Realityportalen.dk

storybild

Den unge mor mener ikke, at hun selv i skyld i sønnens problemer.

Tidligere på sæsonen fik 'De unge mødre'-seerne for første gang lov til at møde 24-årige Maria Galthéen fra Hedehusene, hvor hun bor sammen med sine to sønner, Mickas på godt otte måneder og Marco på tre år, og sin forlovede, Nicklas Dahl, der ikke er biologisk far til de to sønner.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor forladt under to graviditeter: Det har været hårdt

LÆS OGSÅ: Ny ung mor jubler: Jeg skal giftes!

I næste uges afsnit skal den lille familie have besøg af sundhedsplejersken, der har været urolig for Marias yngste søn. Han vejer nemlig for lidt, og derfor har de holdt meget øje med ham, fortæller den unge mor i afsnittet. Maria mener dog ikke, at det er hendes egen skyld.

»Der var en periode, hvor de ikke mente, at han spiste nok, så jeg skulle amme ham noget mere, end jeg gjorde. Jeg havde dog ikke nok mælk, så de anbefalede en flaske, hvis jeg følte, at han var sulten,« siger hun i afsnittet og fortsætter:

»Jeg føler jo, at sundhedsplejersken har stresset mig en del med alle de ting, og det er gået ud over min mælkeproduktion. Så på det punkt føler jeg faktisk, at det er hendes skyld, fordi jeg blev stresset over, at han ikke fik nok mad.«

LÆS OGSÅ: Nadia Shila går i Natascha Lineas fodspor

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om kæresten: Vi skal giftes og have børn

Herunder kan du se klippet med Maria, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay:

LÆS OGSÅ: Ung mor tvunget til faderskabstest: Jeg føler mig svigtet

LÆS OGSÅ: Ny ung mor var vild partypige: Det er helt slut med stoffer

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx