Af - 22/03-16 14:36; Opdateret: 22/03-16 14:51

Kardashian-søstre bliver sagsøgt for vanvittigt beløbKardashian-søstre bliver sagsøgt for vanvittigt beløb

De populære reality-søstre Kim, Khloe og Kourtney Kardashain er endt i en strid om deres skønhedsprodukter 'Kardashian Beauty'.

Bildstrecke im Grossformat »
Buzzfeed har samlet de vildeste facts om reality familien. Få dem alle her i galleriet. Navnet på familiens serie 'Keeping up with the Kardashians' blev først til meget kort før serien havde premiere. En af producerne sagde, at han var totalt udmattet over at 'keep up with the girls' (følge med i pigerne laver, red.) Det var Kris Jenner, som pitched ideen om realityshowet, efter flere af hendes venner kaldte familien 'skøre' og 'underholdende'. Kim Kardashians smykker får altid en tur med hårtørreren, før hun tager dem på. Kolde smykker giver hende kuldegysninger. Kourtney gik i sort tøj i cirka fem år efter Kris og Robert blev skilt. Før de blev kendte ejede Kourtney til venstre og Kris en børnetøjsbutik, Smooch. Kourtney senere alene ud og åbnede en tøjbutik til voksne, Dash. Kourtney, Kim og Khloé lejede engang en abe til Kris i nogle dage, fordi 'hun havde et syndrome, hvor hun savnede sine børn, der var flyttet hjemmefra'. Både Kim og Kholé har hørt Kris have sex. Kholé kalder episoden 'traumatiserende. Khloé Kardashian var i 2011 involveret i en bilulykke, hvor hun blev slynget ud gennem forruden. Hun mener, ulykken har skadet hendes hukommelse. Kourtney er den eneste, som har gået på college. Hun dimitterede fra University of Arizona, hvor hun studerede teater og spansk. Kim Kardashian har engang haft et køleskab dækket med Swarovski-diamanter. Det var mediepersonligheden Ryan Seacrest, som sendte et filmhold ud til familien og optog dem have en BBQ-fest, han vendte tilbage og sagde, at optagelserne var 'gyldne'. Kims søster Kourtney undlog en gang at gå ud på et badeværelse i to måneder, efter hun havde set en edderkop derude. Mere toilet-snak: Kim Kardashian har engang åbnet en række offentlige toiletter i New York. Kim Kardashian synes 'det værste på vores planet' er når kvinder har den forkerte farve foundation på. Kourtney har over 30 forskellige barnevogne, fordi hun gerne vil have en til enhver lejlighed. Kim Kardashian synes, det er meget vigtigt, at børn har deres egen stil. Hun påstår, at datteren North i en alder af 1 fravalgt pink og dyre print.

Tre af de verdenskendte søstre fra 'Keeping Up with the Kardashians' bliver nu sagsøgt. Det skriver udenlandske medier - blandt andet Mirror.

Kim, Khloe og Kourtney Kardashain er angiveligt blevet sagsøgt for 10 millioner dollars - plus det de har indtjent på deres make up-linje 'Kardashian Beauty. Dermed løber summen formentlig op omkring 190 millioner dollars, hvilket svarer til over en milliard danske kroner.

Ifølge mediet TMZ er det firmaet 'Hillair Capital Management', der har sagsøgt søstrene, for ikke at overholde en aftale om at omtale skønhedslinjen 'Kardashian Beauty' på det sociale medie Twitter.

OH NO: Hackede Harry Styles' mor og lækkede Kendall Jenner-billeder
OH NO: Hackede Harry Styles' mor og lækkede Kendall Jenner-billeder

De populære søstre har nemlig mange millioner af følgere. Bare Kim Kardashian har over 40 millioner følgere på Twitter.

'Hillair Capital Management' skulle angiveligt have postet mange penge i Kardashian-søstrenes skønhedsmærke for at sikre dets overlevelse, efter deres tidligere partner gav op.

Det er ikke første gang at reality-familiens medlemmer bliver sagsøgt. I en trafikulykke i februar 2015 kørte Caitlyn Jenner op i en forankørende bil, der ramte op i en anden bil.

Familien i den anden bil blev kvæstet, og det er dem, der senere sagsøgte reality-stjernen.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Har Kylie Jenner endelig sluttet fred med sin storebror?

LÆS OGSÅ: Selena Gomez afslører: Kendall Jenner har en hemmelig kæreste

LÆS OGSÅ: Vildt! Kylie og Kim laver faceswap - se hvor ens de er!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Antallet af voldssager eksploderer:...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx