Af - 17/11-16 17:14; Opdateret: 18/11-16 08:33

Husker du Emma Pi? Sådan ser hun ud i dagHusker du Emma Pi? Sådan ser hun ud i dag

I 2014 vandt 12-årige Emma Pi fra Gentofte børnenes melodi grand prix og tog hele Danmark med storm. I dag går hun i 8. klasse, drømmer om at arbejde med kunst og udsender i dag sit debutalbum.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun var lidt af en sensation på de sociale medier, da hun i 2014 suverænt vandt børnenes melodi grand prix med sangen ’Du ser den anden vej’.
Nu er den unge Emma Pi blevet et par år ældre, hun går i 8. klasse, og så er hun klar med sit første album – ep’en ’Slentrer gennem regn’.

- Når jeg tænker tilbage på MGP, så var det en sjov oplevelse, som jeg ikke ville være foruden, fortæller Emma Pi til metroxpress.

- Jeg kan huske, at jeg var lidt nervøs for om, folk nu ville begynde at genkende mig, og der var en periode, hvor jeg hele tiden kunne høre folk hviske, ’det er Emma Pi’ bag mig, men alle er heldigvis søde. Og det er også stilnet af nu.

Siden MGP-sejren har Emma Pi lavet forskellige indslag til DR’s børneprogrammer, men ellers har hun brugt kræfter på at koncentrere sig om skolen.

- Det år i femte klasse, hvor jeg vandt, lavede jeg så mange ting, at der ikke rigtig var tid til skolen. Så nu har jeg forsøgt at være der noget mere. Det er også derfor, at mit album først kommer nu. Der skulle lige være tid til det hele.

I aftes holdt hun release-fest for sin ep på Kulturhuset Islands brygge. Hun har lavet sit album i samarbejde med sin far, der også er musiker. I fremtiden håber hun, at kunne arbejde mere med musik.

- Jeg tænker, at jeg gerne vil lave noget indenfor kunsten. Først og fremmest vil jeg dog bare gerne være glad.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet deler billede - hvem har set...
bt.dk
Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Har du også undret dig? Derfor...
bt.dk
Legendarisk cirkus risikerer at lukke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx