Af NIELS PEDERSEN - 02/05-17 08:48

Katy Perry talte om sit hår: Nu er hun havnet i en shitstormKaty Perry talte om sit hår: Nu er hun havnet i en shitstorm

Den 32-årige superstjerne Katy Perry er havnet i noget af en shitstorm.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 32-årige superstjerne Katy Perry er havnet i noget af en shitstorm.

Det sker, efter 'I kissed a girl'-sangerinden kom med et noget overraskende svar på et spørgsmål fra en fan i en live-video på Instagram søndag.

»Nogen siger; 'Jeg savner det sorte hår, du havde før.' Virkelig? Savner du også Barack Obama? Ok. Tiderne skifter. Farvel. Vi ses senere, venner,« lød det fra Katy Perry på spørgsmålet om, hvorvidt sangerinden snart ville tillægge sig sit tidligere sorthårede look igen.

Den kommentar - eller joke om man vil - fik folk til at rase mod Katy Perry på de sociale medier. Det skriver flere amerikanske medier, herunder Huffington Post og New York Post.

Katy Perry: Derfor er jeg HELT nøgen i ny video
Katy Perry: Derfor er jeg HELT nøgen i ny video

For det er bestemt ikke alle, der bifalder Perrys sammenligning mellem sin egen skiftende hårfarve og det skifte, der fandt sted i Det Hvide Hus, da Donald Trump overtog præsidentposten efter Barack Obama.

Rapperen DJ Scream delte den allerede berømte videosekvens på Twitter, hvor han gav udtryk for sin harme.


'Jeg er sikker på, vi allesammen kan klare os uden Katy Perry, er det ikke rigtigt?,' skriver DJ Scream og tilføjer hashtagget #Loser - eller på godt gammeldags dansk: 'Taber'.

Og han er langt fra ene om at kritisere Katy Perry.


'Katy Perry, din fornærmelse overfor præsident Obama kostede dig ikke alene fans og penge, den bekræftede din udannede, overfladiske stupiditet,' skriver en bruger.


'Ikke at det er en overraskelse, men Katy Perry har igen bevist, at de fleste amerikanere er idioter. Hun støttede Obama offentligt,' skriver en bruger.

Orlando Bloom HELT nøgen på kærlighedsferie med Katy Perry
Orlando Bloom HELT nøgen på kærlighedsferie med Katy Perry

Andre brugere forsvarer dog Katy Perry. Dels ved at påpege, at Obamas tilhængere lægger alt for meget i en joke fra sangerindens side. Og dels ved at pointere, at Perry - efter deres mening - er blevet fuldstændig misforstået.


'Det, Katy Perry mente, var, at hun vil have Obama tilbage, men ikke kan få ham tilbage som før (som præsident igen, red.), folk ønsker hende som sorthåret, men får det ikke igen... Jøses,' skriver en bruger.

Flere amerikanske medier har forgæves forsøgt at få en kommentar til sagen fra Katy Perrys repræsentant.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Axelsen vinder igen: Nu skal han møde...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx