Af - 25/11-15 15:12

Christiane afslører: Her er min største frygtChristiane afslører: Her er min største frygt

Et lille bitte dyr kan skræmme livet af den kønne tv-værtinde.

Bildstrecke im Grossformat »

Den smukke tv-vært, Christiane Schaumburg-Müller, har kunne håndtere rapperen L.O.C., men krabber er en helt anden sag. De kan skræmme hende som noget andet, afslører hun på sin blog chrichri.

- Jeg tror, jeg har fortalt det før, men jeg RÆDSELSSLAGEN for krabber. Altså jeg er SÅ bange. I forstår det slet ikke, lyder det åbent i indlægget.

Christiane om 'Ninja Warrior'-finale: Er glad for ingen gennemførte
Christiane om 'Ninja Warrior'-finale: Er glad for ingen gennemførte

Sidst hun blev konfronteret med sin frygt var under en rejse til Maldiverne, hvor hun boede i en waterbungalow - et lille hus ude i vandet - hvor hun skulle benytte sig af trappen for at komme ned og op af vandet. Og trappen var selvfølgelig invaderet af krabber.

- En dag, da jeg var i vandet, kunne jeg ikke komme op, da trappen pludselig var fyldt med flere krabber end normalt. Jeg var strandet - i vandet - med krabberne!!!!! – og de var klar til at flå mig levende!!!, skriver den paniske stjerne.

- Jeg ved, at mange tænker - det er jo bare krabber. De er mere bange for dig, end du er for dem, og jeg ved det, jeg ved det. Men er der nogle af jer, der har flyskræk eller araknofobi, så ved I, hvad jeg taler om, fortsætter hun.

Christiane afslører kronisk sygdom: - Jeg spiser piller hver dag
Christiane afslører kronisk sygdom: - Jeg spiser piller hver dag

Men nu skal det være slut, mener Christiane Schaumburg-Müller, der har lovet sig selv, at hun vil gøre op med sin frygt.

- Nu hvor jeg er blevet 33, tænker jeg, at det er for pinligt stadig at være bange, så jeg har besluttet, at nu er jeg ikke bange længere! Basta. Næste gang jeg skal bade, vil jeg ikke skænke det en tanke, om der er krabber i vandet, lover hun sig selv.

LÆS OGSÅ: TV: Christiane Schaumburg-Müller: Man kan ikke sminke sig til lykke

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx