Af - 05/03-14 16:52; Opdateret: 05/03-14 17:07

DR-chef beklager deprimeret 'X Factor'-vinderDR-chef beklager deprimeret 'X Factor'-vinder

DR's underholdningsredaktør er ked af at høre, at Sarah Skaalum led af angst under sin medvirken i 'X Factor', men vil ikke kommentere på den enkelte situation.

storybild

(Billede: Kirsten Ellebæk)

Sarah Skaalum, der vandt 'X Factor' tilbage i 2011, fortæller åbenhjertigt i et interview til Her & Nu, at hun de sidste par år har været under behandling for stærk depression.

'X Factor'-vinder indlagt med depression
'X Factor'-vinder indlagt med depression

Hun fortæller, at det allerede begyndte, før hun stillede op i 'X Factor', hvor hun led af angst.

Da mx.dk kontakter DR's underholdningsredaktør og 'X Factor'-chef Rasmus Ladefoged for at høre, hvordan de kunne lade Sarah medvirke i 'X Factor' trods sin ustabile situation, lyder svaret:

- Jeg har på alle måder sympati for Sarahs situation, og jeg ønsker hende det allerbedste. Jeg kan dog ikke udtale mig om den konkrete sag i forhold til, at jeg ikke var involveret på det tidspunkt. Samtidig har vores psykolog også tavshedspligt omkring konkrete personlige sager.

'X Factor'-Pernille hylder Paradise-Henrik: Han er legendarisk
'X Factor'-Pernille hylder Paradise-Henrik: Han er legendarisk

Mx.dk har forsøgt at få kontakt til daværende 'X Factor'-chef Jan Lagermand Lundme, men han er travlt optaget med at arrangere Det Internationale Melodi Grand Prix, så vi bliver stillet tilbage til Rasmus Ladefoged.

- I generelle termer gør vi jo vores allerbedste for, at vores deltagere har det bedst muligt, når de deltager i 'X Factor'. Derfor har vi en meget kompetent psykolog tilknyttet, som laver en vurdering af deltagerne for, om de kan klare at være med.

Lina Rafn efter nyt nederlag: Skift mig ud!
Lina Rafn efter nyt nederlag: Skift mig ud!

Rasmus Ladefoged fortæller, at han er glad for at høre, at Sarah trods alt har haft en god oplevelse med 'X Factor'.

- Jeg er virkelig ked af, at hun har de psykiske udfordringer. Jeg håber virkelig, hun kommer ud af det på bedst mulig måde.

LÆS OGSÅ: Se ManBands nyeste medlem: Nu vil de på Zen!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx