Af - 30/09-15 08:36

Selena Gomez ringer til denne 'Friends'-stjerne, når hun mangler gode rådSelena Gomez ringer til denne 'Friends'-stjerne, når hun mangler gode råd

Det er en af pigerne fra 'Friends', der hjælper Selena Gomez igennem de lidt hårde tider i livet.

Bildstrecke im Grossformat »

Selena Gomez ringer til Jennifer Aniston, når hun mangler gode råd.

Den 23-årige stjerne føler sig heldig, fordi hun er venner med den 46-årige 'Friends'-stjerne, som hun kalder 'sød og varm'.

Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup
Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup

- Jeg mødte Jennifer igennem mit management. Vi bliver repræsenteret af de samme mennesker, og hun har været helt fantastisk over for mig. Hun har inviteret mig hjem til hende og lavet pizza til mig, siger Selena Gomez ifølge Contactmusic.

ENDELIG! Jennifer Aniston er blevet gift
ENDELIG! Jennifer Aniston er blevet gift

- Jeg er så heldig at have hende som ven, og vi har snakket meget om at håndtere al opmærksomheden fra medierne, og at vores privatliv hele tiden bliver eksponeret. Jeg ved, at jeg kan ringe til hende for at få gode råd. Det er en skøn følelse, siger Selena Gomez.

Jennifer Aniston er ikke den eneste kendis på Selena Gomez' venneliste. Taylor Swift er også en af hendes helt tætte veninder, og hun beskriver Swift som 'den mest loyale ven, man kan have'.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

- Hun var en af de første mennesker, der så min video til 'Good For You', og hun var så begejstret og fortalte mig, hvor god den var, og hvor spændt hun var på mine vegne, siger Gomez.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx