Af Mick Allerup Jensen,David Andersen - 05/08-17 13:57

Nu er dødsårsagen fastslået: Legendarisk rapper døde ved kvælningNu er dødsårsagen fastslået: Legendarisk rapper døde ved kvælning

Den amerikanske rapper Albert 'Prodigy' Johnson døde, blot 42 år gammel, den 20. juni. Nu er dødsårsagen endelig fastslået, og den er mere uheldig og tragisk end hidtil antaget.

storybild

Albert 'Prodigy' Johnsen i centrum under en Mobb Deep-koncert.

Det er ifølge TMZ nu blevet bekræftet af retsmedicinere i Clark County, at raplegenden døde under en indlæggelse på hospitalet, hvor han på uheldigste vis blev kvalt i et æg. Dødsårsagen har tidligere været oppe at vende i flere medier, men den skulle nu være endeligt bekræftet.

Albert Johnson havde dårligt helbred, men var stadig aktiv musiker, og det kommer derfor som et chok, at han er gået bort. Han døde i Las Vegas, hvor han var indlagt for en opblussen af sygdommen seglcelle anæmi - en sygdom, han havde levet med siden han var barn.

Han var kendt som den ene halvdel af den toneangivende rapduo Mobb Deep, der står bag hits som 'Quiet Storm' og 'Shook Ones'.

- Det er med ekstrem sorg, at vi kan bekræfte, at vores kære ven Albert Johnson, der er af millioner af fans er kendt som Prodigy fra den legendariske rapduo Mobb Depp, er død, skrev Johnsons agent tilbage i juni.

Og nu skulle dødsårsagen så stå helt klar - et simpelt æg.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Danske universiteter mål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx