Af - 24/09-16 08:21

Mikkel Kryger er blevet far: Skriver rørende brev til sin sønMikkel Kryger er blevet far: Skriver rørende brev til sin søn

Go' Morgen Danmark-værten har skrevet et langt brev med livsråd til sin lille søn Max.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg er blevet far! Og har skrevet et brev til min baby. Fra din far. Velkommen til verden min dreng. Der er så meget jeg gerne vil fortælle dig og vise dig. Verden er så stor, og du er så lille.

Sådan indleder Go' Morgen Danmark-værten Mikkel Kryger et langt brev til sin søn, som han har delt på sin Instagram-profil.

I brevet giver han en lang række store såvel som små livsråd til sønnen Max - både af den seriøse, men også humoristiske slags.

- Spis toast - det smager bare super lækkert.

- Selvom folk griner af dig så hør endelig "what is love" med Haddaway på fuld tryk.

- Ja, der findes ondskab og had i verden, men du skal kvæle den med kærlighed og godhed.

TILLYKKE: Kendt tv-vært skal have en baby
TILLYKKE: Kendt tv-vært skal have en baby

Opslaget har i skrivende stund fået flere tusinde likes og over 140 kommentarer.

33-årige Mikkel Kryger og kæresten Mill Mynthe blev forældre til sønnen Max i forsommeren 2016. Det er første gang, at han lægger et billede op af sønnen på sin Instagram-profil. Han afslutter sit lange brev med en helt klar besked:

- Husk på, at mor og far altid vil elske dig.

Du kan se hele brevet i opslaget herunder:

Jeg er blevet far! Og har skrevet et brev til min baby. Fra din far. Velkommen til verden, min dreng. Der er så meget jeg gerne vil fortælle dig og vise dig. Verden er så stor og du er så lille. Jeg vil beskytte dig fra alt, men ved at du på et tidspunkt i dit liv også skal klare dig selv - lige nu er den tanke ikke til at bære. Derfor har jeg lavet et par gode livsråd til dig. Træk vejret - nyd nuet. Omgiv dig med mennesker du elsker - brug din tid på dem der giver dig lige så meget tilbage som du giver dem. Forelsk dig. Du vil blive såret og jeg vil hade når det sker. Men du vil få det hele tilbage i tusindefold, hvis du tør. Respekter mennesker. Alle slags mennesker. Alle typer. Alle farver. Alle køn. Alle størrelser. Alle tykkelser. Spis toast - det smager bare super lækkert! Elsk! Kast dig ud i kærligheden. Bliv aldrig for voksen. Leg/ fjol/ grin/ så meget som hjertet begærer. Sjov og ballade har ingen alder. Fejl. Dem lærer du af. Sæt ikke dine hår i spikes med gele. Det er ikke pænt. Respekter naturen. Vi er gæster på jorden. Tag den ikke for givet. Hvis du får tykke ankler (ligesom far) - så lær at elske dem. Se EM finalen fra 1992 igen og igen og igen og..... Lyt til hvad andre siger og mener og respekter og accepter at ikke alle synes det samme og er enige med dig. Snak med piger - bare snak til dem. Det er helt ok. Ja, der findes ondskab og had i verden, men du skal kvæle den med kærlighed og godhed. Ja, det er okay, hvis du synes Pernille Højmark har en fremragende næse. Lad være med at prøve at barbere et ar i dit øjenbryn ligesom Dylan fra Beverly Hills - det kommer ikke til at se smart ud eller lige så fedt ud som hans. Dans! Tag ikke velstand for givet. Selvom folk griner af dig så hør endelig "what is love" med Haddaway på fuld tryk. Bland dig ikke i diskussioner med andre på sociale medier. Det er ok at græde til the notebook i den del, hvor de sidder der på værelset, musikken begynder og det så endelig går op for hende, at det er ham, men så efter et par minutter glemmer det igen. Husk på, at mor og far altid vil elske dig.

A photo posted by @mikkel.kryger on

Kendt dansk blogger afslører: 'Jeg er gravid'
Kendt dansk blogger afslører: 'Jeg er gravid'

Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter
Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter

Populær DR-vært er blevet far: 'Det er rimelig sindssygt'
Populær DR-vært er blevet far: 'Det er rimelig sindssygt'

LÆS OGSÅ: Derfor er dit feed fuld af baby-lykke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx