Af - 30/10-16 13:52

Ærlige Irina: Jeg sagtens stå med en pande i hånden og tænke … 'I WILL smack you'Ærlige Irina: Jeg sagtens stå med en pande i hånden og tænke … 'I WILL smack you'

Irinas parforhold har ændret sig efter hun blev mor.

Bildstrecke im Grossformat »

- Det at have et barn, er som at være med i Robinson Ekspeditionen, for “i år bliver det endnu vildere”. Jeg synes, at man hører om så mange par der går fra hinanden i løbet af de første 2 år, and I really understand, for det er en freaking test for et forhold...

Sådan skriver Irina Olsen i et indlæg på sin blog, hvor hun ærligt fortæller om, at det ikke altid er en dans på roser for parforholdet, når der kommer en lille ny til.

Irina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selv
Irina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selv

Irina og Morten fik for 1,5 år siden en lille pige, og Irina skriver i sit indlæg, at et barn kan være lidt af en prøvelse.

- Forholdet bliver noget andet når man får et barn… men går fra at være kærester, til at være familie, men hverdagen er krævende på en anden måde og jeg væmmes ved alle de mænd man hører om, som stikker halen imellem benene, fordi de ikke kan klare ansvaret, skriver reality-divaen.

Hun vil ikke anbefale, at kærestepar får et barn for at redde forholdet, for det bliver kun hårdere.

- Morten og jeg havde det sindssygt godt, inden vi blev forældre, men på de pressede dage, kan jeg sagtens stå med en pande i hånden og tænke… “I WILL smack you today!”, hah! Han tænker sikkert også sådan om mig nogle gange, for det GØR man bare.

'Beskidte luder': Irina bliver svinet til hver dag - nu har hun fået nok
'Beskidte luder': Irina bliver svinet til hver dag - nu har hun fået nok

Ifølge Irina Olsen mister man som nybagt forældre overskuddet til at tage på date om aftenen. Hende og Morten ender i hvert fald ofte derhjemme med en pølseret.

- Men udover det… når vi sidder der alle 3 ved bordet og spiser svensk pølseret, som jeg selv synes, at jeg er blevet pretty amazing til at lave, så tænker jeg da, at jeg for intet i verden hellere vil sidde et fancy sted lige nu. They win you over, those lil’ monsters…

Irina uden BH: Her er mit trick
Irina uden BH: Her er mit trick

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx