Af - 16/10-16 10:11

Anne Gadegaard tvunget til at få fjernet tatoveringAnne Gadegaard tvunget til at få fjernet tatovering

En forskydning i jordens akse har den konsekvens, at den 24-årige MGP-sangerinde skal have fjernet sin tatovering i nakken.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvem er Anne Gadegaard, og hvad er hun kendt for? Klik dig gennem galleriet og få svar.

For nyligt afslørede sangerinde og kendisblogger Anne Gadegaard, at hun fortrød flere af sine tatoveringer. En af dem er der dog en helt særlig grund til, at hun vil have fjernet:

Så var det bare, at jeg lige pludselig skal have fjernet en tatovering. En af dem, jeg ikke havde fortrudt tidligere, er den jeg har i nakken, der er mit stjernetegn. Men nu er det åbenbart ikke mit stjernetegn mere, da jeg åbenbart er blevet vægt i stedet for skorpion.
Det skriver 24-årige Anne Gadegaard i sit seneste blogindlæg.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om kendisserne.

At sangerindens stjernetegn har ændret sig skyldes en forskydning i jordens akse, som metroxpress tidligere har skrevet om.

Forskydningen betyder, at det mere end 2.000 år gamle stjernetegnssystem ikke er helt opdateret, og det har blandt andet resultatet i, at bloggeren nu er vægt i stjernetegn i stedet for skorpion.

MGP-vinder: Disse ting skal jeg se i weekenden
MGP-vinder: Disse ting skal jeg se i weekenden

– Kunne de ikke lige have fundet ud af det, inden jeg besluttede mig for at få permanent blæk i min hud for et halvt år siden? Jeg er lidt irriteret nu. Mest fordi de da ikke bare kan lave stjernetegnene om. Jeg har ærlig talt ikke lyst til at være vægt, men universet har åbenbart talt, og sådan skal det være, skriver Anne Gadegaard på din blog.

Anne Gadegaard: Sådan er det at være kendt som 'Arabiens drøm'
Anne Gadegaard: Sådan er det at være kendt som 'Arabiens drøm'

Hun har bestemt sig for at få tatoveringen fjernet, så snart teknologien er blevet så god, at der ikke efterlades ar.Anne Gadegaard har i alt 12 tatoveringer. Her kan du læse hvilke af sine andre tatoveringer, som sangerinden fortryder.

- Den første jeg fik lavet var en tatovering om min mor. Jeg fik skrevet “for evigt min, for evigt din” ned af min arm. Jeg synes, det er en utrolig smuk tekst, som siger alt om, hvordan jeg har det. Men det er også den tatovering, jeg fortryder mest, har Anne Gadegaard tidligere skrevet.


Anne Gadegaard har også fået en tatovering, mens hun var fuld. En tatovering, der sidder på håndleddet.

- “YSN”, står for young sexy nice. Den blev lavet en fuld aften, hvilket bare i sig selv er rigtig dumt, har MGP-sangerinden tidligere skrevet.

Men resten af tatoveringerne fortryder Anne Gadegaard ikke.

- De er små, fine og nogle tatoveringer. som jeg synes klæder min hånd. I hvert fald lige nu. Det er meget muligt jeg også fortryder dem på et tidspunkt, har hun tidligere skrevet.

Anne Gadegaard afslører: Jeg går aldrig med BH
Anne Gadegaard afslører: Jeg går aldrig med BH

Anne Gadegaard.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard hyrer Gustav som personlig træner: Så meget har hun tabt sig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx