Af - 27/01-15 17:18

'Numse'-Rasmus' fan-fest er reddet: Det bliver den sidste jeg holder'Numse'-Rasmus' fan-fest er reddet: Det bliver den sidste jeg holder

Diskotek 'Monkey Club' i Aalborg har sagt ja til at afholde 'Numse'-Rasmus' fan-fest. 'Singleliv'-profilen kunne ikke overskue at afholde det i sin lejlighed, men lover nu halv pris i baren.

storybild

(Billede: SBS Discovery)

Flere tusinde havde (med hjælp fra Instagram-fænomenet Anders Hemmingsens reklame) tilmeldt sig 'Singleliv'-profilen 'Numse'-Rasmus' fan-arrangement hjemme i et-værelses-lejligheden i Aalborg.

Det kunne han ikke overskue, så i sidste uge meddelte han på Facebook, at eventet var aflyst. Som sådan.

'Numse'-Rasmus inviterede til fan-dag: Det skulle han aldrig have gjort...
'Numse'-Rasmus inviterede til fan-dag: Det skulle han aldrig have gjort...

For i dag kan 'Numse'-Rasmus afsløre, at festen er reddet. Diskotek 'Monkey Club' i Aalborgs berømte Jomfru Ane Gade har nemlig tilbudt at være vært for festen.

- Jeg turde ikke tage nogle chancer med min egen lejlighed, så sidste weekend spurgte jeg 'Monkey Club', om ikke man kunne lave et eftermiddags-arrangement. Det kunne man godt, så nu er der halv pris i baren fra klokken 15 til 17, fortæller 'Numse'-Rasmus.

Numse-Rasmus aflyser aflysning af fan-fest
Numse-Rasmus aflyser aflysning af fan-fest

Han er til februar atter aktuel på Kanal 4 i 'Singleliv', hvor han med egne ord optræder i 12 afsnit. Da han ikke ved, hvor længe hans tv-karriere fortsætter, kalder han sit fan-arrangement for det absolut sidste.

- Det kræver meget arbejde at stable på benene. Og man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer. Der kommer jo hele tiden nye reality-folk til, så hvis ikke jeg laver mere tv, vil jeg gerne nå at have muligheden for at sige tak til dem, der følger med.

Fan-festen afholdes lørdag den 7. februar. Det er sjovt nok samme dag – og i samme by – som der afholdes melodi grand prix om aftenen. 'Numse'-Rasmus er ikke bange for, at de to events kolliderer.

- Jeg er fløjtende ligeglad med melodi grand prix'et. Og det tror jeg også mine fans er. Fuck det, slutter han grinende.

Tilmeld dig festen HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx