09/05-18 17:08

Johnny efter 'Diva'-exit: Overrasket over folks løgneJohnny efter 'Diva'-exit: Overrasket over folks løgne

Forleden måtte Johnny forlade 'Divaer i junglen', og han er særligt skuffet over én af de andre deltagere.

storybild

(Billede: TV3)

Forleden i 'Divaer i junglen' blev det et farvel til Johnny. Jakob Kjeldbjerg havde bestemt, at det var en mand, der skulle forlade junglen, og dét gjorde udslaget for, at Johnnys jungleeventyr sluttede – og det endte i en ret tårevædet afsked.

– Det var jo desværre min tur. Jeg vidste godt, at det var mig, der skulle ud. Jeg var meget overrasket over, hvor meget folk lyver, og så var jeg pisse rørt over, at Dennis begyndte at græde over, at jeg skulle ud. Han er jo bare en fantastisk person, siger Johnny til Realityportalen.

SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

Der er særligt én person, Johnny er skuffet over.

– Jeg var skuffet over Roed. Jeg var skuffet over, at han ikke kunne stå ved noget som helst. Når man laver en aftale, så holder man den sgu da som det mindste, siger Johnny, der altså er skuffet over, at Roed ikke stemte på Mogens, som de to mænd på forhånd havde givet håndslag på, at de ville.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde dropper DR: Her er hendes nye job

Fie overraskede positivt

Selvom rejsen nu er slut, så har hele 'Divaer i junglen'-eventyret været en oplevelse for Johnny, og han er især blevet overrasket over én af divaerne.

– Det har uden tvivl været en oplevelse. Til at starte med var jeg overbevist om, at Fie Laursen var helt væk fra hegnet. Men hun overraskede mig virkelig meget, og vi fik det pisse godt sammen, og hun er jo en helt anden person i virkeligheden end på tv. Jeg snakker stadig lidt med Rikke, Fie og Dennis. Det var de folk, som jeg synes var mest ærlige, og det respekterer jeg dem for, siger han.

LÆS OGSÅ: Fie efter 'Diva'-exit: Godt, at det sluttede

Og måske er det ikke sidste gang, at vi ser Johnny i fjernsynet.

– Jeg kunne helt sikkert godt finde på at lave noget mere tv. Jeg tænker, at Robinson må være lige mig. Jeg tænker, at det ville være en fed personlig udfordring, men jeg er også åben for andre ting, siger han.

'Divaer i junglen' sendes atter på næste mandag klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Nu starter retssagen mod Nadia Shila

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor kommer jeg ikke tilbage til Danmark

LÆS OGSÅ: Nadia Shilas advokat: Sådan forholder hun sig til anklagerne


Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.Artiklen er bragt af reality Portalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen inden grandprix: Her kan vi...
bt.dk
Enhåndet fighter får chancen: Nu skal...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Superliga-klub varsler nye tider:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx