Af Frida Marie Bertelsen - 02/12-17 17:08; Opdateret: 02/12-17 17:20

Rørt verdensstjerne i tårer under stor prisoverrækkelse: - 'Hun reddede mit liv'Rørt verdensstjerne i tårer under stor prisoverrækkelse: - 'Hun reddede mit liv'

Den populære sangstjerne Selena Gomez modtog tirsdag Billboard's pris som 'Woman of the Year”. En pris som sangerinden var særligt taknemmelig for.

storybild

(Billede: MARIO ANZUONI)

Tirsdag modtog den verdenskendte sangstjerne, Selena Gomez, prisen “Woman of the Year” til Billboard's Women in Music-begivenhed. Her stod hun desuden frem på den røde løber sammen med veninden, skuespiller Francia Raisa, der tidligere på året donerede en nyre til Gomez grundet den kroniske og autoimmune sygdom Lupus.

Det skriver Cosmopolitan

Det var Francia Raisa, i selskab med skuespiller Elle Fanning, der fik æren af at overrække prisen til Selena Gomez.

Med våde øjne modtog sangerinden prisen for årets kvinde, men valgte i samme øjeblik at dedikere prisen til veninden, der ifølge Gomez “reddede hendes liv”.

(Billede: MARIO ANZUONI)

På scenen holdt Gomez en længere takketale, hvor hun med taknemmelighed reflekterede over året der er gået - fyldt med medgang og modgang:

»Jeg vil gerne takke mit fantastiske team og familie for at være der for mig gennem nogle svære tider. Jeg føler mig så heldig.«

(Billede: MARIO ANZUONI)

Hun valgte også at takke de kvinder, der gennem året har inspireret og styrket hende gennem hendes karriere:

»Aldrig har jeg været så stolt af at være kvinde i denne branche, som jeg er i dag. Jeg er så taknemmelig for alle de kvinder, der har hjulpet os til at blive hørt. Så tak til jer, der har inspireret så mange piger, der ikke vidste at de havde en stemme«, fortæller sangerinden i glædesgråd.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx