Af - 22/07-16 12:10; Opdateret: 22/07-16 15:22

TV: Hun har fået fjernet seks ribben for at få ultra-tynd taljeTV: Hun har fået fjernet seks ribben for at få ultra-tynd talje

Hun har fået lavet for over 700.000 kroner plastikoperationer for at komme til at ligne en tegneseriefigur - og hun er kun halvvejs

Det startede med en næseoperation, så en brystforstørrelse og herfra tog det fart med plastikoperationerne. Nu har Pixee Fox brugt over 700.000 kroner på at komme til at ligne en tegneseriefigur, det skriver Barcroft.

- Folk kommer ofte hen til mig og siger, ‘tag det ikke forkert, men du ligner en tegneseriefigur’ - men for mig er det et kompliment, det er det, jeg vil opnår, siger Pixee Fox.

Den 25-årige svensker siger nemlig, at hun netop er inspireret af tegneseriefigurer.

- Jeg vil have den lille talje, numsen, store bryster, store øjne og et rigtig pænt ansigt. At få fjernet min ribben var bare endnu et skridt mod at opnå det ideal, siger hun.

Ribbensoperationen kostede den Pixee Fox over 50.000 kroner, og hun fik den foretaget i Indiana i USA.

Gifte tvillingepar kan ikke kende forskel på hinanden: Her er deres vilde løsning
Gifte tvillingepar kan ikke kende forskel på hinanden: Her er deres vilde løsning

- At få fjernet min ribben har altid været en drøm for mig, men det var meget svært, nærmest umuligt, at finde en læge til at udføre det, siger kvinden, der er tidligere elekttriker.

Hun har selv betalt for 11 af operationerne, mens resten af dem er betalt af to fans, som har fulgt hendes forvandling på de sociale medier.

-Den eneste grund til, at jeg har kunnet få det lavet nu, er fordi lægerne er begyndt at tage mig seriøst, fordi de kan se, at jeg ikke er en skør person, og jeg ved, hvad jeg laver, siger hun.

Helingsprocessen skulle tage seks uger, men Pixee Fox var allerede tilbage til hendes normale rutine og brugte korset to dage efter.

- Jeg tror, at jeg er ret tæt på verdensrekorden for den mindste talje, siger hun.

Ifølge Pixee Fox er hun kun halvvejs gennem sine operationer. Hun vil blandt andet også have lavet mere på sin numse, samt hofteimplantater, øjenvippeimplantater og fjernelse af fedt på kinderne, så kindbenene bliver tydeligere.

Se den vilde forvandling i videoen herunder.

Overraskende? Så mange kvinder vil lide for skønheden
Overraskende? Så mange kvinder vil lide for skønheden

LÆS OGSÅ: Han har brugt 186.000 på at ligne Kim Kardashian

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx