Af - 12/03-14 07:39

Skandaler i vente? I aften er der vild realityfestSkandaler i vente? I aften er der vild realityfest

I aften afvikles Danmarks første 'Reality Award'.

storybild

Malene "Foxy" Kjærgaard og Peter 'Ulven' Birch er værter og ses her under prøverne til aftenens awardshow. (Billede: Lars Sejr)

- Ej ,det er i morgen. Det er godt nok tæt på nu. Kan du mærke det?

Malene ‘Foxy’ Kjærgaard kigger sig omkring fra scenen i Bremen Teater, hvor hun står med Peter ‘Ulven’ Birch. Sammen skal de være værter for Danmarks første ‘Reality Award’, der afvikles i aften.

- Jeg er spændt og nervøs, men det er på den gode måde, siger Malene Kjærgaard, mens Peter Birch fortæller, at også han er ved at få sommerfugle i maven.

I morgen er Gustavs store aften: Jeg er nervøs
I morgen er Gustavs store aften: Jeg er nervøs

Peter Birch er medarrangør på ‘Reality Award’, som allerede nu kan melde om næsten udsolgt. Han ser eventen som en hyldest til reality.

- Det er også derfor, at der har været så stor opbakning. Vi hjælper hinanden ved at lave showet, og hvis mange støtter det, kan vi måske gøre det endnu større til næste år.

Nyt awardshow hylder udskældte reality-deltagere
Nyt awardshow hylder udskældte reality-deltagere

Hvordan har I det med folks fordomme over for reality?

- Der vil altid være delte meninger - især med reality. Men hele Danmark kan ikke komme uden om, at det altså er det, som næsten alle ser lige nu. Det er dét, der kører hjemme i stuerne næsten hver dag, siger Malene Kjærgaard.

Fordomme er noget, som værterne også selv besidder.

- Jeg må indrømme, at jeg var lidt kritisk, da jeg hørte, at Malene skulle være min medvært. Jeg satte hende i bås med alle de andre, men så lærte jeg hende at kende. Og hun er andet end store bryster og lange extensions, siger Peter Birch, imens Malene griner.

- Jeg troede faktisk også, at Peter var snobbet, men da vi mødte hinanden, var der på ingen måde noget snobbet over Peter. Han er nok en af de sjoveste fyre, jeg har mødt, så vi skal nok klare den til showet.

Ulven Peter: Reality har kun givet succes
Ulven Peter: Reality har kun givet succes

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx