Af TILDE LIV ANDERSEN - 02/03-17 09:46; Opdateret: 02/03-17 10:02

Ibi Makienok efter livstruende sygdom: Vi har talt om skilsmisseIbi Makienok efter livstruende sygdom: Vi har talt om skilsmisse

Tilbage i 2014 sagde kendisparret Ibi Makienok og Simon Makienok ja til hinanden, da de blev gift i Holmens kirke i København. Hvad de ikke vidste, var, at de kort tid efter ville stå i den sværeste periode i deres fælles liv.

Bildstrecke im Grossformat »

I denne uges ALT for damerne fortæller parret, hvordan de sammen har håndteret Ibis kroniske sygdom.

Da tv-værtinden Ibi Makienok blev hasteindlagt i 2015 med meget voldsomme smerter, vidste de ikke hvilken fremtid, der ventede dem.

Ibi Makienok kunne hverken stå eller gå, og hendes krop og ansigt hævede voldsomt op. Hendes hud var gul, og hun havde svært ved at holde maden i sig. Som hun fortæller, kastede hun op omkring tyve gange om dagen, inden hun blev indlagt.

Hun var blevet ramt af et dobbeltsidet nyresvigt, og det var hård kost - ikke kun for Ibi Makienok selv - men også for ægteskabet.

(Foto: Scanpix)

»At vi ikke er gået fra hinanden endnu, det er vildt. Den har været oppe at vende. Jeg har sagt til ham: 'Jeg kan godt forstå, hvis du ikke kan klare det her, for det er jeg ikke engang sikker på, at jeg selv ville kunne',« siger Ibi Makienok til ALT for damerne.

I dag er hun stadig mærket af sygdommen. I januar delte hun et voldsomt billede på Instagram, hvor hun viser, hvordan det dobbelte nyresvigt påvirkede hende fysisk.

På trods af Ibis sygdom er hun og ægtefælden, fodboldspilleren Simon Makienok, blevet sammen gennem den svære tid. Ibi Makienok har til programmet 'Det Næste Kapitel' på Radio 24syv fortalt, at nyresvigtet satte en stopper for deres drømme om familieforøgelse.

Ibi Makienok har sønnen Anakin på otte år fra et tidligere forhold med fodboldspilleren Tobias Grahn. Lige nu er familieforøgelsen sat på stand-by på grund af hendes sygdom, men håbet er dog ikke helt brast for den 42-årige værtinde.

»Jennifer Lopez og Bodil Jørgensen og de andre giver mig håb. De går og får børn, når de er 48 og 50. Jeg har også været meget anderledes i mine livsvalg, så det ville ikke være underligt, hvis jeg får tvillinger, når jeg er 46«, siger hun i programmet på Radio 24syv.

Simon Makienok, som også deltager i interviewet i ALT for damerne, fortæller, at han har gjort alt, hvad han kunne for at hjælpe Ibi Makienok gennem den svære tid. Han vidste, at de to skulle være sammen resten af livet, og derfor har det aldrig været en mulighed for ham, at parret skulle skilles, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving deler vildt sygdomsbillede: Jeg var tæt på at miste livet

LÆS OGSÅ: Billede: Se Ibi topløs i poolen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Her er BT's karakterer efter 1-0...
bt.dk
Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx