Af - 27/10-16 23:02

Mads Mikkelsen: 'De troede jeg var Viggo Mortensen og så måtte jeg bare spille med'Mads Mikkelsen: 'De troede jeg var Viggo Mortensen og så måtte jeg bare spille med'

Selvom Mads Mikkelsen efterhånden har mange store internationale roller på cv'et, kan han stadig blive forvekslet med sine danske kollegaer i udlandet.

Bildstrecke im Grossformat »

To our many foreign readers: Mads Mikkelsen is the bad guy from 'James Bond', Viggo Mortensen is the good guy from 'Lord of the Rings'.

Til trods for at Mads Mikkelsen efterhånden kan betegnes som et velkendt navn i Hollywood, så sker der stadig, at han bliver forvekslet med sin filmkollega Viggo Mortensen.

This is not a picture of Mads Mikkelsen, but a picture of Viggo Mortensen.

Mads Mikkelsen forklarer:

- Engang jeg var til en filmfestival i Toronto, løb jeg ind i en cigarforretning, fordi der stod en masse paparazzi-fotografer. En af fotograferne fik øje på mig og begyndte at tage billeder af mig. Der kom flere til, og pludselig er der en der råber ’Viggo se her over’. Det gik så hurtigt, at jeg ikke nåede at råbe tilbage, at jeg ikke var Viggo Mortensen. Det er sket et par gange. Jeg har også skrevet nogle autografer, hvor man alligevel ikke kan se, hvad der står, griner Mads Mikkelsen og tilføjer:

- Hvis jeg havde været lidt ældre, var jeg nok også blevet forvekslet med Christopher Walken, indtil jeg åbnede munden. Ham er jeg blevet sammenlignet med mange gange.

Refn fik selskab af Mads Mikkelsen ved gallapremiere
Refn fik selskab af Mads Mikkelsen ved gallapremiere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx