Af Sine Bach Jakobsen - 15/07-17 22:40

Kronprinspar på hemmelig ferie i Danmark: Pludselig dukkede de op - 'det kom lidt som en overraskelse'Kronprinspar på hemmelig ferie i Danmark: Pludselig dukkede de op - 'det kom lidt som en overraskelse'

Prinser og prinsesser spiser også pizza. I hvert fald fik Geo's Pizza Ristorante i Klitmøller torsdag aften fornemt besøg.

storybild

(Billede: CHRIS WATTIE (arkiv). )

Det var en travl aften på restauranten, der har plads til omkring 50 gæster. Men pludselig begyndte nogle gæster at snakke om parret og de to børn, som havde sat sig lidt afsides i hjørnet.»Er det ikke?«.

Og jo, den var god nok. Den norske Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette Marit og deres børn har nemlig holdt ferie i 'Cold Hawaii Klitmøller'. Og torsdag aften var de altså forbi restauranten, som serverer pizzaer, grillretter og cafeburgere. De kongelige fik pizza.

»Det kom lidt som en overraskelse. Vi blev først klar over, at det var dem, da folk i restauranten begyndte at snakke. Ellers havde vi slet ikke hørt noget om, at det skulle være i Klitmøller,« siger bestyreren af stedet Mahmoud Hamada til BT.

En af de andre gæster på pizzeriaet Jette Steffensen, har til lokalmediet Limfjordupdate.dk fortalt, at de først så kronprinseparret på restauranten og sidenhen på Nystrup Camping, hvor de kongelige havde lejet en hytte.

Nystrup Campings medejer, June Hamgren Jensen, ønsker ikke at kommentere på besøget.

Andre kilder har oplyst, at det norske kronprinspar har besøgt Nationalpark Thy og også kastet sig ud i Klitmøllers berømte bølger.

Klitmøller er de senere år blevet verdenskendt - ikke mindst blandt surfere, som har døbt stedet Cold Hawaii. Mahmoud Hamada fortæller da også, at det ikke er første gang, at kendte sætter tænderne i en pizza hos ham.

»Vi har faktisk en del kendte gæster. F.eks. Simon Kvamm, som bor heroppe. Simon Juul har også været forbi,« siger han.

Alligevel gjorde kronprinsparrets besøg stort indtryk.

»Det var meget stort for os. Og det er fedt for byen,« siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx