Af - 29/04-15 11:06

Disney-barnestjerne dater løs på Tinder - se hvordan du scorer hendeDisney-barnestjerne dater løs på Tinder - se hvordan du scorer hende

Disney-stjernen Hilary Duff indrømmer, at hun siden sin skilsmisse bruger dating-appen Tinder for at møde nye potentielle kærester.

Bildstrecke im Grossformat »

Kan du huske lille, uskyldige Hilary Duff fra Disney Channel-serien 'Lizzy McGuire'.

Nu er hun imidlertid blevet 27 år. Sidste år hun blev hun skilt fra hockey-spilleren Mike Comrie, så nu er hun begyndt at bruge dating-appen Tinder.

Jep, den er god nok.

Reportage: Sådan forløb Citybois' første store #damejagt
Reportage: Sådan forløb Citybois' første store #damejagt

I et radiointerview afslørede hun forleden, at hun for tiden chatter med ni fyre på Tinder. En af fyrene har hun endda planlagt at tage på date med i en bowlinghal (Efter interviewet har hun senere afsløret, at daten ikke gik så godt).

Hilary Duff 'swiper' løs i Los Angeles-området, så du må en tur over Atlanten, hvis du vil forsøge at få et Tinder-match. Hun har dog et par krav:

- Hun går selvfølgelig op i dit udseende, men derudover 'swiper' hun 'ja tak' til sjove profiltekster.

- Hun 'swiper' 'nej tak', hvis dit profilbillede er en klassisk, 'jeg står lige her i bar overkrop og kigger mig i spejlet'-selfie.

Tinder-tyre lokket i akavet fælde: Sådan blev de snydt
Tinder-tyre lokket i akavet fælde: Sådan blev de snydt

Kommer I på date, bør du lige vide, at hun ved siden af skuespilleriet også forsøger sig som popsangerinde. Hendes største hit lyder således:

LÆS OGSÅ: Her er de 10 værste Tinder-dates

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx