Af Berit Hartung - 05/12-17 22:12

Efter anklager om sexovergreb: Nu fyrer Netflix stjerneskuespillerEfter anklager om sexovergreb: Nu fyrer Netflix stjerneskuespiller

Fire kvinder har beskyldt den amerikanske skuespiller for at have voldtaget dem, og nu tager Netflix konsekvensen.

storybild

Netflix har besluttet at skrive skuespilleren Danny Masterson ud af serien 'The Ranch', fordi han er blevet beskyldt for sexovergreb på flere kvinder. (Arkivfoto) (Billede: Jason Merritt)

Den amerikanske skuespiller Danny Masterson er blevet beskyldt for seksuelle overgreb på fire kvinder. Nu tager streaming-tjenesten Netflix konsekvensen og skriver ham ud af serien 'The Ranch.'

Den 41-årige Masterson er fortid hos Netflix. Han har lidt samme skæbne som superstjernen Kevin Spacey, som blev beskyldt for at have forgrebet sig på en anden mand som ung. Spacey er derfor ikke med i næste sæson af super-succesen 'House of Cards.'

Hele fire kvinder er stået frem og har anklaget Danny Masterson for voldtægt. Derfor kom Netflix med følgende udtalelse tirsdag:

Undersøgelse afslører danske forældre: Vi bliver længere på toilettet - for at se serier
Undersøgelse afslører danske forældre: Vi bliver længere på toilettet - for at se serier

'Efter at have drøftet sagen med producerne, har vi besluttet at skrive Danny Masterson ud af The Ranch. I går var hans sidste dag på arbejde, og vi vil lave nye episoder i 2018 uden ham.'

Seerne vil dog stadig se Masterson i anden halvdel af sæson to og dele af den tredje sæson. Det er endnu uklart, om han fremover bliver erstattet af en anden skuespiller.

Politiet har efterforsket anklager mod skuespilleren siden marts.

Danny Masterson er mest kendt for sin rolle som Steven Hyde i 'That 70s Show,' og selv erklærer han sig uskyldig. Han er medlem af Scientology og har tidligere udtalt, at han mener, motivet bag anklagerne er at skabe opmærksomhed om en anti-Scientology-tv-serie.

Sidste sæson af House of Cards bliver uden Kevin Spacey
Sidste sæson af House of Cards bliver uden Kevin Spacey

Så er det officielt: 'Stranger Things' vender tilbage
Så er det officielt: 'Stranger Things' vender tilbage

Da Kevin Spacey blev fyret i november, stod en af kvinderne, der hævder at være blevet misbrugt af Masterson, frem og anklagede Netflix for at ignorere anklagerne mod Masterson.

»Det, Netflix har gjort, det føles som om... jeg ikke betyder noget. De andre kvinder betyder heller ikke noget. Vores smerte betyder ingenting, og vi skal bare være små piger, som holder mund. Nej! Jeg vil være en fantastisk kvinde, og jeg holder ikke mund, når jeg finder ud af, at min voldtægtsmand har forgrebet sig på talrige andre kvinder. Jeg vil ikke holde mund, når Netflix prøver at få os til at lade som ingenting. Vi betyder faktisk noget. Vi ER vigtige. Vi kræver retfærdighed for det, der er gjort mod os, og det der fortsat bliver gjort mod os...,« sagde skuespillerinden Chrissie Carnell Bixler blandt andet ifølge mediet Hollywoodreporter.

Netflix har lige tilføjet en ny serie, og anmelderne er ellevilde
Netflix har lige tilføjet en ny serie, og anmelderne er ellevilde

På hendes Twitter-konto har hun de seneste uge kørt kampagne mod både Netflix og Masterson.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX' podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download den gratis i iTunes eller lyt med her:

LÆS OGSÅ: 110 millioner har fået det: Klik IKKE på dette link fra 'Netflix'

LÆS OGSÅ: Manden bag 'House of Cards': Kevin Spacey har knust mit hjerte

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Den svenske kongefamilie hylder...
bt.dk
Tv-kanal relancerer ikonisk tv-program
bt.dk
Prins Charles skal arve historisk...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx