Af Jeppe Pedersen - 28/04-17 09:40

Så er det officielt: Her er Bendtners hotte teenage-kæresteSå er det officielt: Her er Bendtners hotte teenage-kæreste

Mens 29-årige Nicklas Bendtner modtager heftig kritik på banen i sin nye norske klub Rosenborg, kan han glæde sig over at have fået sig en kæreste.

Bildstrecke im Grossformat »

Den blot 19-årige Natasja Madsen fra årgang '97 er i et stykke tid blevet set med Danmarks - engang - bedste angriber. Men nu ser det ud til at være officielt. På Natajsa Madsens Facebook-side har hun i hvert fald ændret sin 'status' til 'i forhold'.

My man 🙏🏻

Et opslag delt af Natasja Madsen (@natasjamadsen) den


De to turtleduer er allerede blevet set sammen et par gange i det nye år. Både på Snapchat og Instagram har Natasja Madsen lagt billeder op af de to fra Trondheim i Norge, hvor Nicklas Bendtner bor til dagligt.

Nicklas Bendtners nye kæreste blev student sidste år fra Niels Brock Gymnasium i København og kommer ifølge hendes Facebook-side fra Holte.


Dermed er det en noget yngre pige, den danske angriber har valgt at være kærester med i forhold til sine tidligere eskapader.

Den seneste kæreste, Julie Zangenberg, var 27 år, da Nicklas Bendtner og hende brød deres fire et halvt år lange forhold.

Og endnu ældre var Bendtners baronesse-kæreste, Caroline Fleming, som Bendtner har en søn med. Baronessen var 34 år, da parret i 2010 blev officielt.

Tager man et kig på Natajsa Madsens instagram forstår man godt, hvorfor Nicklas Bendtner har valgt den barmfagre skønhed. (Artiklen fortsætter under billederne.)
Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
Bankernes nye boliglån: Billige, men...
bt.dk
Fantastisk start på anden halvleg:...
bt.dk
Jens Gaardbo spurgte prins Henrik,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx