Af - 04/01-17 11:39; Opdateret: 04/01-17 11:57

Amalie afslører: Derfor var jeg utilfreds med holdet bag 'Amalies baby'Amalie afslører: Derfor var jeg utilfreds med holdet bag 'Amalies baby'

I et nyt interview fortæller Amalie Szigethy, at hun har været så utilfreds med holdet, at hun ikke vil arbejde med dem igen. TV 3 afviser kritikken.

Bildstrecke im Grossformat »
Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. I december besluttede den tidligere realitystjerne sig for at få farvet sit lysehår, så det nu er mørkt. Amalie har ellers i cirka seks år været blondine, men nu skal håret altså være brunt. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor. Da Amalie blev kendt, boede hun stadig hjemme hos sin mor i Rungsted. På billedet står mor og datter med morens to hunde ude i haven. Huset i Nordsjælland kostede 9,6 millioner kroner, da Amalies mors kæreste købte det i 2008. I 2011 blev den 272 kvadratmeter store luksusvilla i Rungsted sat til salg. Under optagelserne til tv-programmet 'Amalies Verden' flyttede Amalie ud af sin mors store villa og ind hos sin daværende kærester, Peter Birch, der dengang boede i Malmø. Her ses Amalie ude på den svenske svaleopgang. Sådan så den lejlighed ud, som Amalie flyttede ind i, første gang, hun flyttede hjemmefra. Amalie har siden boet i sin onkels kæmpe luksusvilla i Hørsholm, der var god for cirka 10 millioner kroner. Men hun har også boet for sig selv i en mindre lejlighed i Nordsjælland, og i tv-programmet 'Amalies Baby' fulgte seerne med i, at hun for en meget kort periode flyttede sammen med faren til barnet, Mikkel, for derefter at flytte for sig selv i en sprit ny lejlighed sammen med datteren, Josephine Charlotte Lytton Kejser.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethy.

Da realitystjernen Amalie Szigethy fødte sin datter 21. juli 2016, skete det for rullende kameraer. Kendissen havde nemlig et filmhold i hælene gennem det meste af graviditeten og i noget tid efter fødslen.

Levende billeder, der blev sendt i TV 3-programmet 'Amalies baby'.

Men selvom det kan virke grænseoverskridende at have hele familien Danmark med til fødslen, så var der faktisk ting, som Amalie ikke havde lyst til at få med i programmet.

Det siger kendissen i et nyt interview med Realityportalen.dk.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

– Jeg ville gerne vise glade dage, og selvfølgelig skal man også se, når det ikke går godt, men det synes jeg også, jeg viser. Og det er der ingen grund til at blive ved med at køre rundt i, og alligevel pressede de mig. Og op til flere gange har jeg måtte ringe og bede dem klippe ting ud. Det er ikke okay, når jeg i forvejen har åbnet mig så meget, siger Amalie Szigethy til Realityportalen.dk

Amalie efter den store beslutning: 'Det har været så stressende'
Amalie efter den store beslutning: 'Det har været så stressende'

Ifølge kendissen var det blandt andet uvenskabet med faren til hendes datter, som tilrettelæggerne pressede Amalie til at gå i detaljer med.

– Jeg har én gang set mig nødsaget til at ringe til TV3 og bede dem hjælpe mig, for nu var det nok. De hjalp mig, og derefter lyttede tilrettelæggerne til mig, siger Amalie til Realityportalen.dk.

Amalie Szigethy ændrer udseende: Se hendes nye look
Amalie Szigethy ændrer udseende: Se hendes nye look

Men selvom produktionen til sidst lyttede til Amalie, har det ikke været tids nok. I hvert fald fastslår Amalie, at hun ikke vil arbejde sammen med det team af tilrettelæggere igen.

Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest
Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest

Jeg er ked af den modgang, jeg oplevede fra produktionen side på programmet (‘Amalies Baby’ red.). Jeg følte ikke, at de lyttede til mig, og der har slet ikke været den form for tillid, der burde have været.
Det siger Amalie til Realityportalen.dk.

Men TV 3 afviser Amalies kritik af produktionsselskabet. Kenneth Kristensen, der er programdirektør hos TV3, har udtalt til Realityportalen.dk, at produktionen har været meget lydhøre overfor Amalies ønsker, og at de har taget stort hensyn til kendissen.

Højgravide Amalie Szigethy.

LÆS OGSÅ: Amalie kysser med Jonatan Spang

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populær radiovært vender tilbage...
bt.dk
Kongehuset: Derfor var Fritz Schur...
bt.dk
Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx