Af - 11/07-16 19:40; Opdateret: 11/07-16 19:59

VIDEO: Her fester Rihanna på dansk natklub efter koncertVIDEO: Her fester Rihanna på dansk natklub efter koncert

Rihanna festede med to veninder på natklubben Arch i København torsdag nat efter sin koncert på Refshaleøen.

Se Rihanna feste på den københavnske natklub Arch herover. Video: Anthon Louis Madsen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Der går forskellige rygter om, hvor Rihanna befandt sig under sit ophold i København i forbindelse med hendes koncert på Refshaleøen torsdag i sidste uge.

Ifølge forlydender skulle sangerinden havde festet på natklubben Sommerklubben i København, hvilket ikke er blevet bekræftet. Nu viser en video, at popsangerinden festede på Remees natklub, Arch, hvilket bekræftes af en af natklubejerne.

Se videoen af Rihanna øverst i artiklen.

- Hun ankom klokken 00.30 efter hendes koncert på Refshaleøen, og gik først omkring kvart i fem - fem, lyder det fra Anthon Louis Madsen, der er medejer af natklubben, og som optog en video af Rihanna i løbet af natten.

Anmeldelse af Rihanna: Meget bedre end på Roskilde
Anmeldelse af Rihanna: Meget bedre end på Roskilde

På trods af, at videoen ikke varer mere end få sekunder, kan man ane popsangerinden bag kasketten. Se et billede af Rihanna fra natklubben herunder.

Vi betalte 80.000 kroner for DJ Mustard, fordi vi vidste et eller andet sted, at hun ville tage med, da hun først havde et show igen den 9., to dage efter, i Hamborg. Og hun er sådan en festabe, så vi vidste, at han ville tage hende med, og det gjorde han også.

Fortæller natklub-drengen Anthon Louis Madsen.

Fra natklubben Arch torsdag nat. Foto: Anthon Louis Madsen

DJ Mustard på natklubben Arch torsdag nat. Foto: Sahel Hamdam

Foto: Anthon Louis Madsen

DJ Mustard varmede op til Rihannas koncert og spillede efterfølgende på Arch torsdag nat.

- De havde to borde bag pulten, hvor Mustad havde det ene, og hun havde det andet, hun havde to veninder og to venner med, nogle vagter og en videomand. Jeg tror, de var et hold på en 10- stykker.

Billet-udsalg: Derfor flygter fans fra dansk Rihanna-koncert
Billet-udsalg: Derfor flygter fans fra dansk Rihanna-koncert

Ifølge Anthon Louis Madsen sad sangerinden ved sit bord det meste af aftenen sammen med sine veninder og røg, hvad der lignede, 'en meget stor cigaret', mens hun drak en af de 20 flasker Moët & Chandon N.I.R., som hun bestilte i løbet af aftenen og betalte 40.000 kroner for.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx