Af - 25/06-17 20:07

Kendt radiovært udsat for hærværk: 'Psykopat-nabo!'Kendt radiovært udsat for hærværk: 'Psykopat-nabo!'

DJ og Radiovært Le Gammeltoft fik sig en ubehagelig overraskelse, efter hun kort havde lånt sin nabos parkeringsplads.

storybild

DJ og radiovært Le Gammeltoft fik sig en grim overraskelse, da hun kom ud til sin bil. (Billede: Scanpix/Thomas Lekfeldt)

Nogle mennesker har utroligt svært ved at styre deres temperament, når de sidder i bilen.

Det fik den kendte radiovært og DJ Le Gammeltoft at føle i fredags. Hun havde lånt naboens parkeringsplads kortvarigt, fordi hun skulle bære både baby og bleer ind på kontoret, der ligger på Prags Boulevard på Amagerbro i København.

Da hun senere kom ud til sin parkerede Volvo, lå der en seddel i forruden med ordene: 'Flyt din bil og hold ikke her igen.'

Stor turistattraktion vansiret: 'Troldepikken' er knækket
Stor turistattraktion vansiret: 'Troldepikken' er knækket

Men ikke nok med det - der var også en dyb ridse hele vejen langs siden af Le Gammeltofts nye bil.

Radioværten, der står bag det digitale kultursite Heartbeats, har skrevet om hændelsen i et indlæg på Instagram, hvor hun også har delt et billede af naboens ‘hilsen’

'En psykopat-nabo ved kontoret har skrevet denne hyggelige seddel OG lavet en MEGA nøgle-ridse hele vejen ned langs siden af en HELT ny bil, fordi jeg fredag eftermiddag lånte en p-plads. Havde baby med, og kunne ikke slæbe alle tingene så langt, og der var mange andre ledige pladser. Nu er der en ridse lige så lang som bilen. #skodnabo Håber han har det bedre med sig selv nu,' skriver Le Gammeltoft.

Marita udsat for livfarligt hærværk: 'Folk, der kan få sig selv til det, må være hjerteløse'
Marita udsat for livfarligt hærværk: 'Folk, der kan få sig selv til det, må være hjerteløse'

Hun fortæller til metroxpress, at hun i første omgang trak på skuldrene over sedlen. Men da hun opdagede den lange ridse, blev hun chokeret.

- Jeg synes ærligt talt bare, at det er skideirriterende. Tænk, at nogle mennesker reagerer sådan. Det havde været smartere at snakke om sagen, siger Le Gammeltoft.

Hun understreger, at hun kun lånte naboens private parkeringsplads, fordi hun skulle slæbe en masse, og at der i øvrigt var masser af ledige p-pladser i området.

- Nu vil jeg undersøge, om der er en selvrisiko, som naboen skal betale. I morgen vil jeg lige banke på og høre, hvad de har at sige, siger Le Gammeltoft.

Livsfarlig trend: Ukendte gerningsmænd løsnede Martins bildæk
Livsfarlig trend: Ukendte gerningsmænd løsnede Martins bildæk


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx