02/02-18 19:30

Kylie Jenner har droppet sociale medier: Nu er hun populær som aldrig førKylie Jenner har droppet sociale medier: Nu er hun populær som aldrig før

Kylie Jenner har trukket stikket til de sociale medier, men det har langt fra betydet, at fans verden over har glemt hende.

storybild

Kylie Jenner er gået i sort. I hvert fald på hendes sociale medier, hvor  hun de seneste måneder har valgt at leve et mere privat liv, hvilket inkluderer langt mindre selfies og andre former for fotografier. Samtidig har det været en uundgåeligt nyhed, at Kylie Jenner angiveligt er gravid og venter sit første barn med Travis Scott.

De to ting kombineret har betydet, at interessen for Jenner aldrig har været større, og realitystjernen er populær som aldrig før. Det skriver eonline.com.

SE VIDEOEN: Højgravid Kylie Jenner viser maven frem

Kylie er lige nu den næstmest populære Kardashian/Jenner-søster på de sociale medier. Med sine 20 mio. følgere på Facebook og 101 mio. følgere på Instagram, er hun lige nu kun overgået af storesøster Kim Kardashian West, der ligger i popularitets-front med 30 mio. følgere på Facebook og 106 mio. følgere på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer 'Paradise'-hunk

Også uden for de sociale medier er interessen for Kylie eksploderet. Når ét familiemedlem af Kardashian/Jenner-klanen interviewes, er det næsten stensikkert, at journalisten spørger ind til Kylies graviditet, og det har resulteret i, at folk tuner ind i håbet om en endelig bekræftelse på rygterne.

Ellen DeGeneres har blandt andet forsøgt at få Khloé til at bekræfte, og Kim Kardashian West drak en sardin-smoothie hos James Corden for at undgå at svare på spørgsmål, der omhandlede Kylies graviditet, skriver eonline.com

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder 'Familien fra Bryggen' pause

På trods af, at spekulationerne er mange, og at Kylie Jenner selv har forladt rampelyset for en stund, så er hun langt fra glemt, og der er nok ingen tvivl om, at hendes fans over hele verden står klar med åbne arme, når hun vender tilbage. Og måske forsøger de endda at købe et af hendes famøse lip kits, inden de endnu engang melder udsolgt på rekordtid. That's the power of King Kylie!

LÆS OGSÅ: Gravide Khloé Kardashian vil have fred: Der må være en grænse!

LÆS OGSÅ: Få dage efter fødslen: Kim Kardashian planlægger ny baby

​Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efterlyser vinderen: Dansker har...
bt.dk
Før CL-finale: Falsk bombetrussel...
bt.dk
Lægen sagde, han aldrig kom til at...
bt.dk
DMI udvider varsel: Risiko for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx