Af - 01/01-17 21:05

Sådan kan Disney høste 353 mio. kroner på Carrie 'Leia' Fishers dødSådan kan Disney høste 353 mio. kroner på Carrie 'Leia' Fishers død

Skuespillerinden bag Prinsesse Leia fra Star Wars' død kan komme til at betyde udbetaling til Disneys kasser.

Bildstrecke im Grossformat »

Disney har tegnet en forsikring på over 350 millioner kroner på den nyligt afdøde Carrie Fishers evne til at kunne medvirke i de tre nye Star Wars-film.

Det skriver forsikringsmediet Insurance Insider.

Forsikringsselskabet Lloyd's i London har god grund til at have haft svedige håndflader op til nytår, selskabet har nemlig forsikret Disney for 353 millioner danske kroner i tilfælde af, at skuespillerinden Carrie Fisher ikke kunne opretholde sin kontrakt med Disney på tre nye Stjernekrigsfilm.

Oscar-nominerede Debbie Reynolds er død
Oscar-nominerede Debbie Reynolds er død

Ifølge forsikringsmediet skal der være tale om den største personlige forsikring nogensinde.

Carrie Fisher, der kun nåede at blive 60 år, døde den 27. december fire dage efter hun fik et hjertetilfælde på et fly. Hun er primært kendt for sin rolle som oprørerprinsessen Leia i de originale film fra Star Wars-universet.

Dødsfaldet kommer formenligt ikke til at have indflydelse på den kommende Episode 8, hvor selve optagelserne skal være overstået. Dog skulle hun være sat til at optræde i Episode 9, men det bliver Disney formentlig nødt til enten at skrive sig ud af dødsfaldet i manus, eller gøre som den seneste Star Wars-film, Rogue One, hvor en afdød skuespiller blev vækket til live igennem computereffekter.

‘Star Wars’-stjerner reagerer på Carrie Fishers død: - Kraften er mørk i dag!
‘Star Wars’-stjerner reagerer på Carrie Fishers død: - Kraften er mørk i dag!

Underholdningsgiganten har tegnet en såkaldt kontraktbeskyttelsesforsikring på 50 millioner dollar. Disney har dog ikke kommenteret sagen endnu. The Force Awakens fra 2015 har indtjent over 14,6 milliarder kroner.

Ifølge det amerikanske sladdermedie TMZ har myndighederne i Californien ikke nærmere ville definere årsagen til den relativt tidlige død, her lyder meldingen fredag, at dødsårsagen ikke var 'åbenlys.'


LÆS OGSÅ: Star Wars-stjernen Carrie Fisher er død

LÆS OGSÅ: Prinsesse Leia-skuespiller får hjertestop om bord på fly

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gerningsmand bag økseoverfald stadig...
bt.dk
OL-stjerne i tårer efter bryst-ups:...
bt.dk
Så skete det: Niklas Landin er blevet...
bt.dk
DMI med iskold prognose: Usædvanlig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx