Af - 13/02-14 08:20; Opdateret: 13/02-14 09:14

Paris Hilton: Han er den mest skræmmende stalker nogensindeParis Hilton: Han er den mest skræmmende stalker nogensinde

En 31-årig tysker kunne have undgået en tur i brummen, hvis han havde tjekket Twitter.

storybild

Paris Hilton gør det stadig godt. Ja, faktisk så godt, at en mand har tatoveringer af hende på hele kroppen. (Billede: AP/Polfoto)

Den amerikanske hotel-arving, Paris Hilton, skal nok holde sig fra Los Angeles i den kommende tid. I hvert fald hvis hun vil undgå at støde på hendes stalker i form af 31-årige Lukas Redanz.

Se Paris Hilton sprøjte ud over publikum
Se Paris Hilton sprøjte ud over publikum

Manden, der har fået overtegnet sin krop med billeder af skønheden, blev nemlig løsladt tirsdag, da myndighederne fandt frem til, at han ikke havde brudt loven. Men hvad han gjorde, skræmte kendissen i et sådant omfang, at hun har betegnet ham, som den klammeste stalker, hun nogensinde har haft.

- Han er skræmmende. Jeg har haft mange stalkere, men at han har tatoveringer af mig over alt, det er creepy, siger Paris Hilton til TMZ.

Paris viser hud i hot bikini
Paris viser hud i hot bikini

Udover de mange tatoveringer af Paris Hilton - hvor et af dem afbilleder stjernen med englevinger på ryggen - er den 31-årige tysker også to gange mødt op ved Hiltons bopæl i Los Angeles, hvor han har fortalt vagterne, at han er håbløst forelsket i hende.

Da han senest dukkede op i fredags, blev han arresteret af politiet, der fandt kokain i hans besiddelse. Det var dog ikke nok til, at man ville rejse en sigtelse mod manden.

Trods en uomtvistelig passion for Paris Hilton, bør Lukas Redanz nok øve sig i at tjekke sine sociale medier.

I så fald ville han have set Hilton tweete følgende dagen inden hans ankomst:- Godmorgen alle! Gør klar til at flyve til New York. Håber alle har en skøn dag! Hilsen Paris.

Paris Hilton: Jeg vil være mor
Paris Hilton: Jeg vil være mor

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx