Af - 26/09-16 13:24; Opdateret: 26/09-16 13:39

Christina betalte 6500 kroner for et billede med en papfigur af BieberChristina betalte 6500 kroner for et billede med en papfigur af Bieber

Justin Bieber vil ikke længere mødes med sine fans, så de må nøjes med en kopi.

storybild

19-årige Christina Halstensen er en af Norges mest ivrige 'Beliebers'.

Hun har rejst den halve klode rundt for at komme så tæt på ham som muligt. Rejser, der blandt andet har ført hende til byen Stratford i Canda, hvor Justin Biebers voksede op, hun har mødt idolets mor, og så har hun set en masse koncerter både i Nordamerika og Norge.

Så da Justin Bieber forleden gav koncert i Norge, var hun helt klar på at købe en VIP-billet til små 15.000 kroner, der blandt andet inkluderede et møde med teenage-idolet.

Men i marts meddelte Justin Bieber, at han ikke kunne lave 'Meet and Greet' med sin fans, da det simpelthen sled for meget på ham, så derfor blev prisen for en VIP-billet sat ned til 6500 kroner, hvilket i stedet inkluderede muligheden for at få taget et billede med Justin Bieber - i pap.

- Det var lidt synd, at vi ikke kunne møde Justin, men alt det andet var vældig godt. Der var nogle papfigurer af Justin, som vi fik lov til at tage billeder med, siger Christina Halstensen til tv2.no.

Der var dog også andet end papfigurer med i prisen. VIP-billetten gav nemlig også muligheden for at se, hvordan der så ud backstage, og så fik man lov til at se noget tøj, Justin Bieber havde haft på i løbet af sin stort anlagte turneer, My World Tour og Believe Tour.

Noget af det sidste 19-årige Christina mangler for at udleve sin tilværelse som 'Belieber' er at møde superstjernen i egen høje person, men det glippede endnu en gang, under hans besøg i Norge, og det ærgrer hende.

- Det er meget ærgeligt. Jeg har ventet otte år på at møde ham, så det er jeg ked af. Men jeg kan jo godt forstå, det slider på ham. Det havde været meget hårdt for ham, siger hun til tv2.no om Biebers aflyste 'Meet and Greet'.

Justin Bieber spiller første koncert i Danmark i mere end tre år søndag den 2. oktober.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Fik hjertestop i politiets varetægt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx