Af Frida Marie Bertelsen - 02/12-17 18:28; Opdateret: 02/12-17 18:46

17-årig kendisdatter taler ud: 'Min opvækst var helt forfærdelig'17-årig kendisdatter taler ud: 'Min opvækst var helt forfærdelig'

17-årige Willow Smith har ikke haft en helt normal barndom ligesom mange af os andre. Nu taler hun ud om dét at være født i kendisland.

storybild

(Billede: FRANCOIS GUILLOT)

Hvis du tror, at en opvækst med to verdensberømte forældre ville gøre livet lettere, så tro hellere om igen. 17-årige Willow Smith, datter af Will Smith og Jada Pinkett Smith, taler ud i et interview med ønske om at lave om på den forestilling - og hun er hudløst ærlig.

Det skriver Cosmopolitan.

See You Tonight <Philly> #TRIPtour // #GIRLGAZEZINE

Et opslag delt af GWEELOS (@willowsmith) den

I et interview med Girlgaze fortæller den nu også verdenskendte kendisdatter, hvordan det egentlig var, at vokse op blandt to så populære forældre:

»For at være fuldstændig og totalt ærlig, var det helt forfærdeligt. At vokse op og forsøge at finde ud af, hvem du er, samtidig med, at folk tror, at de har en eller anden ret til at vide hvad der foregår. Det er fuldstændig forfærdeligt. Du kan ikke ændre dit ansigt. Du kan ikke ændre dine forældre. Du kan ikke ændre noget. Det ender i en ond spiral af depression, mens hele verden bare sidder og kigger på gennem deres telefoner og griner«, forklarer hun.

<@tsikudo_>

Et opslag delt af GWEELOS (@willowsmith) den

For at få det bedste ud af den situation, Willow stod i, besluttede hun sig for at gå en helt bestemt vej:

»Når du er født ind i denne verden, har du to valg; Enten at gå fuldstændig ind i kendislivet og hjælpe til fra indersiden, eller at skjule dig fra omverdenen. Der er virkelig ikke noget midtimellem«, fortalte den unge og talentfulde artist i interviewet.

'Whip my Hair'-stjernen valgte at gå ind i kendislivet, og i dag er hun en anerkendt musiker med stor succes.

"We're all mad here." // #GIRLGAZEZINE is OUT NOW !!

Et opslag delt af GWEELOS (@willowsmith) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Person fundet død i villa efter brand
bt.dk
Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
På onsdag ventes dommen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx