Af - 11/05-15 19:53; Opdateret: 11/05-15 20:59

TOP 5:  Derfor kommer vi til at savne Emma i ‘Årgang 0’TOP 5: Derfor kommer vi til at savne Emma i ‘Årgang 0’

Emma fra Tarm holder en pause fra næste sæson af ‘Årgang 0’, har hendes familien meddelt. De regner dog med at vende tilbage på skærmen igen på et tidspunkt. Her kommer listen over, hvorfor vi kommer til at savne hende i programmet.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er aldrig sjovt, når en god serie mister en af sine hovedpersoner - heller ikke en dokumentarserie, som vi nu har fulgt i 16 år. Her kommer fem gode grunde til, at vi vil savne Emma fra Tarm i næste sæson af 'Årgang 0'.

CHOK: Endnu en pige forlader 'Årgang 0'
CHOK: Endnu en pige forlader 'Årgang 0'

1. Emma og hendes familie er uden tvivl dem i serien, de fleste kan relatere til. De er en helt gennemsnitlig familie med fødderne solidt plantet i den jyske muld.

2. Pigen er så sød, høflig og god, som dagen er lang, uden at det på nogen måder er påtaget for kameraerne. She’s the real deal!

3. Hele familien har en jysk snusfornuft, som man kan høre på i timevis uden at kede sig.

Snapchat-interview med 'Årgang 0': Justin Bieber er yt
Snapchat-interview med 'Årgang 0': Justin Bieber er yt

4. Familien har været ærlige om de økonomiske problemer, de har været igennem. Senest var de ærlige omkring, at Emma var inde i en dårlig periode. Det gør familien til relevant tv, der kan være med til at nedbryde tabuer i andre danske hjem.

5. Portrætter af ægte mennesker behøver ikke være glitter, glimmer og reality-agtige. Det kan også være ganske almindelig leverpostej. Det har familien fra Tarm bevist. Lov os, at det kun er en pause, Emma.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx