Af Christian Hansen - 01/05-18 09:06

Hollywood-stjerne i vild nedtur: Skylder flere millioner kroner vækHollywood-stjerne i vild nedtur: Skylder flere millioner kroner væk

Film- og tv-stjernen, Charlie Sheen, skylder bunker af penge til det amerikanske skattevæsen.

storybild

Charlie Sheen skylder knap fem millioner dollar i skat. Arkivfoto (Billede: BRENDAN MCDERMID)

Ifølge retsdokumenter skylder Hollywood-stjernen 4.967.376 dollar, svarende til 30,6 millioner kroner, for skatteåret 2015, skriver The Blast, der har fået adgang til dokumenterne.

Dermed fortsætter nedturen for den 52-årige skuespiller, der har været den højest betalte tv-stjerne med en indtægt på 1,8 millioner dollar (11 millioner kroner) per afsnit af serien 'Two and a Half Men.'

Charlie Sheen har i årevis haft problemer af både finansiel og personlig karakter. I 2016 lagde American Express sag an mod ham på grund af et minus på 287.879 dollar (1,7 millioner kroner) på Sheen konto hos selskabet.

»Hvis jeg var AMEX, ville jeg også sagsøge mig,« udtalte Sheen i den forbindelse.

Denise Richards og har Charlie Sheen har dannet par. (Billede: ELSA)

Samme år stod han frem og fortalte, at han er HIV-positiv, og som om det ikke var nok, så måtte han samtidig slås med ekskonerne Denise Richards and Brooke Mueller om børnebidrag.

Senest har han sat sin 9.000 kvadratmeter store ejendom til salg. Siden februar har det således været muligt at købe hans hjem siden 2006 for 9.999.999 dollar (61 millioner kroner).

Charlie Sheen har vundet en Golden Globe for sin rolle i Spin City og er desuden kendt fra film som 'Wall Street' og Hot Shots 1 og 2.

Charlie Sheen ses her med eksskonen Brooke Mueller i 2009 (Billede: ROBYN BECK)

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx