Af Heidi Pedersen - 23/09-17 09:13

Melodi Grand Prix-vinder indlagt  - skal have nyt hjerteMelodi Grand Prix-vinder indlagt - skal have nyt hjerte

Den portugisiske vinder af det internationale Melodi Grand Prix i Kiev maj 2017, Salvador Sobral, er lige nu indlagt på et hospital i Portugal, skriver det portugisiske medie Caras. Indlæggelsen skyldes, at sangeren ifølge mediet venter på at få at få foretaget en hjertetransplantation.

storybild

Portugal's Salvador Sobral celebrates after winning the grand final of the Eurovision Song Contest 2017 at the International Exhibition Centre in Kiev, Ukraine, May 14, 2017. REUTERS/Gleb Garanich (Billede: GLEB GARANICH)

Ind til lægerne finder en donor, er sangeren nødt til at gennemgå regelmæssige behandlinger på sygehuset i Lissabon. Hans tilstand er dog forværret i løbet af de seneste dage, skriver Caras.

Allerede i maj, da han vandt sangkonkurrencen foran millioner af seere i de europæiske stuer, kæmpede Sobral med helbredet. Under flere af prøverne inden liveprogrammerne ved Eurovision, måtte Salvador Sobral lade søsteren Luisa Sobral træde til, da han ikke kunne holde til at gennemføre.

Efter sejren var i hus, og vindersagen skulle synges en ekstra gang, var søster Luisa da også med på scenen for at synge med. Det var første gang, at Portugal vandt det internationale Melodi Grand Prix – hidtil bedste placering var en 6. plads i 1996, og der har ikke været en portugisisk sang i finalen siden 2010.

I starten af denne måned fortalte den 27-årige sanger selv via en video på Youtube, at han måtte sætte sin sangkarriere på standby, da han skulle i behandling for en hjertesygdom. Her sagde han bl.a.:

»Det er ingen hemmelighed, at mit helbred er skrøbeligt. Jeg synes, det er på tide at overlade min krop til videnskaben og tage en pause fra musikkarrieren,« sagde Salvador Sobral.

Familien har over for det portugisiske medie ikke ønsket at kommentere sangerens tilstand yderligere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem gode råd: Sådan holder du varmen...
bt.dk
Prins Henrik efterlader sig en helt...
bt.dk
LIGE NU: Politi efterlyser mand efter...
bt.dk
Australsk topminister trækker sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx