Af - 06/09-16 16:21; Opdateret: 06/09-16 16:31

På fredag skal Fie have lavet dette ved sin kropPå fredag skal Fie have lavet dette ved sin krop

"Jeg er spændt .. Meget spændt!", skriver Fie Laursen på sin blog.

Bildstrecke im Grossformat »

Bloggeren skriver i et nyt indlæg, at hun har følt sig bedre end andre.

Hele to gange har Fie Laursen fået lavet sine læber større, og nu har hun igen booket endnu en tid på skønhedsklinikken. Det fortæller hun i sit nyeste blogindlæg.

- Nu på fredag skal jeg altså ind og have lavet læber + kindben! Jeg er spændt .. Meget spændt!, skriver Fie Laursen på bloggen.

Den kendte blogger har flere gange tidligere været ærlig om, hvad hun har fået lavet. I marts fik hun lavet sine læber større for anden gang, og hun lod sig endda filme, mens det skete.

Vil du opdateres med artikler om de kendte, så like MX Kendte på Facebook.

Bloggeren har også før fortalt forskellige medier, at hun er træt af sin næse, og at hun brændende ønsker sig en, der ligner Kylie Jenners. Heller ikke sine naturlige bryster er bloggeren tilfreds med. Hun vil have dem større.

- Jeg er meget øm omkring mine bryster, da min krop er mit tempel, og jeg er så bange for ikke at få det ønskede resultat. Nu er jeg fast seer af stort set alt, TV3 sender, og derfor har jeg også siddet klistret op ad skærmen under 'Mit Plastik Mareridt', så jeg må indrømme, jeg er meget nervøs for at vælge det forkerte sted, har Fie Laursen tidligere skrevet på sin blog.

Fie Laursen: Jeg følte mig bedre end andre
Fie Laursen: Jeg følte mig bedre end andre

LÆS OGSÅ: Fie Laursen går ind i sagen om den savnede Emilie - Jeg vil hjælpe

LÆS OGSÅ: Fie Laursen dropper LA: Her skal jeg bo i stedet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx