Af - 16/03-17 15:28; Opdateret: 07/04-17 12:33

Her er favoritten til at blive hovedperson i næste sæson af SKAMHer er favoritten til at blive hovedperson i næste sæson af SKAM

Bookmaker er ikke i tvivl. Er du enig?

Bildstrecke im Grossformat »

Bookmaker giver sit bud på, hvem vi skal følge i fjerde sæson af den norske ungdomsserie SKAM.

Engang hed teenageidolerne Brandon, Kelly og Dylan. I dag hedder de Isak, Noora og William… Den norske TV-serie SKAM er blevet, hvad Beverly Hills var for 90´erne. En kultserie, som med sin autenticitet har taget en kæmpe gruppe af danskere med storm.

De foregående 3 sæsoner har hver haft én bestemt karakter som omdrejningspunkt i form af først Eva, sidenhen Noora og senest Isak. Det helt store spørgsmål er nu, hvem der bliver hovedperson i sæson 4, som ruller over skærmen senere i foråret.

TV: Her er det første klip fra SKAM sæson 4
TV: Her er det første klip fra SKAM sæson 4

Hos oddssætterne hos Bet25 spår man, at det bliver en fra seriens pigegruppe.

- Optagelserne til den nye sæson er i fuld gang, og efter at den norske avis Dagladet har papparazziet sig til et klip, hvor Vilde får overrakt balloner af en gruppe drenge, går flere af teorierne på, det bliver hende. Det lader vi os dog ikke umiddelbart snyde af. Vilde er kun 2´er på vores liste over favoritter, påpeger Morten Olsen, oddssætter hos Bet25, og fortsætter:

- I vores øjne er Sana klar favorit til at løbe med hovedrollen. Som ung, selvstændig muslimsk kvinde rammer hendes karakter direkte ned i en samfundsdebat, som vil klæde SKAM at tage fat på. Vi så i sidste sæson, at skaberen Julie Andem ikke er bleg for at ruske op i betændte emner, og den trend tror vi hun fortsætter i sæson 4.

SKAM-William var ved at knække under optagelser
SKAM-William var ved at knække under optagelser


Ifølge Morten Olsen & co. skal man helt ned på 5. pladsen i rækken af favoritter for at finde en fra SKAM´s drengegruppe. Det vil således komme som en kæmpe overraskelse, hvis det bliver den ellers populære Jonas.- Jonas er en populær karakter, men havde en markant rolle i sæson 1, hvor han var kæreste med hovedpersonen Eva, og det taler imod, at han får æren nu. William ville de kvindelige fans nok elske at få tilbage, men det ser ud til, at han er færdig i serien, og Eskild tror vi ikke på efter sidste sæsons homoerotiske fokus. Hovedpersonen skal findes blandt pigerne, og det bliver Sana, Vilde, Chris Berg eller Emma, lyder spådommen fra Morten Olsen.

Derfor bærer SKAM-stjerne homofobisk sweater
Derfor bærer SKAM-stjerne homofobisk sweater


Tjek odds på favoritterne til at blive ny hovedperson i SKAM nedenfor.

LÆS OGSÅ: Her kan du se 'Skam' sæson 4 med DANSKE undertekster

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx