Af - 06/04-15 16:14; Opdateret: 06/04-15 18:40

Super-Brian: - Derfor kalder jeg Gustav for en lille bøsserøvSuper-Brian: - Derfor kalder jeg Gustav for en lille bøsserøv

I reality-showet 'Jeg er en celebrity' er det ikke kun slanger og kakerlakker, reality-stjernen Gustav kæmper imod i junglen. Han har også bokse-legenden Brian Nielsen i hælene, som konstant omtaler ham som 'en lille bøsserøv'.

storybild

Gustav er i chok.

- Omg! Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, indleder realitystjernen således sit seneste indlæg på sin blog, hvor han fortæller om sine oplevelser med TV3's realityshow 'Jeg er en celebrity'.

Gustav: Jeg har taget den mest fornuftige beslutning længe
Gustav: Jeg har taget den mest fornuftige beslutning længe

Gustav er rystet over, at hans meddeltager den tidligere bokse-stjerne Brian Nielsen under optagelserne konstant omtalte ham som 'en lille bøsserøv'.

- Det var psykisk nedbrydende. Det var hårdt for mig at høre på alle hans fordomme om bøsser,” skriver Gustav blandt andet. ”Hvordan kan man have sådan et syn på et andet menneske?.

TV: Hvad gemmer sig i kassen? Alle griner af skrigende Gustav
TV: Hvad gemmer sig i kassen? Alle griner af skrigende Gustav

Da metroxpress ringer til Brian Nielsen, står han ved sine ord. Han kan ikke se, hvad Gustav skulle være ked af.

- Ja, jeg har sagt til ham, at han er en lille bøsserøv. Vi skal lige have slået fast, at jeg intet har imod Gustav. Tværtimod. Men der kan ikke være nogen tvivl om, at han er en lille bøsserøv. For det første er han bøsse, og så har han en lille røv. Jeg kan ikke se, hvordan det skal kunne forstås negativt.

Gustav er nok uenig?

- Den mand er kun kendt, fordi han er bøsse. Det her er helt klart et mediestunt fra jeres og TV3's side.

Hvorfor overhovedet nævne hans seksualitet?

- Men det er jo det, han er kendt for. Jeg har som sagt ikke noget imod Gustav.

Så det er ikke ondt ment fra din side?

- Nej, overhovedet ikke. Jeg har bestemt ikke noget imod, hvilken seksualitet folk har, bare de er til at regne med. Mit motto er, at man skal være, som man vil, og ikke som andre vil have det, og det lever Gustav jo godt op til.

Gav Gustav under optagelserne udtryk for, at han var ked af, at du kaldte ham 'lille bøsserøv'?

- Nej. Det var først, da han kom hjem og skrev det på sin side. Jeg er ked af at sige det, men jeg har ikke fortrudt mine ord.

Så du har ikke noget problem med hans seksualitet?

- Overhovedet ikke. Det rager ikke mig. Men det virker til, at han ikke vil have, man kalder ham bøsse, selvom det er det, han er kendt for. Han gør det jo meget godt i medierne, så jeg kan ikke se, hvad han skulle være ked af.

Hvis du stod overfor Gustav i dag, hvad ville du så sige til ham?

- Altså...Han skriver kun indlægget for at få opmærksomhed. Manden er en lille bøsserøv. Han er bøsse og har en lille røv. Jeg er et stort flæskebjerg. Du kan kalde det, hvad du vil. Jeg vil hellere have en lille bøsserøv end en stor fed røv. Jeg har bestemt ikke noget imod Gustav.

LÆS OGSÅ: Rystet Gustav: - Jeg har spist alt fra strudsepik til fiskeøjne

LÆS OGSÅ: Qvortrup om reality-show: Jeg gør det ikke for pengene

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx