Af - 26/02-16 08:36

Kardashian-søstre besøger denne  hjemmeside i smug: - Vis os din p**Kardashian-søstre besøger denne hjemmeside i smug: - Vis os din p**

Khloe Kardashian og søster Kim Kardashian har en hjemmeside, de ikke er stolte af, de besøger.

Bildstrecke im Grossformat »
Buzzfeed har samlet de vildeste facts om reality familien. Få dem alle her i galleriet. Navnet på familiens serie 'Keeping up with the Kardashians' blev først til meget kort før serien havde premiere. En af producerne sagde, at han var totalt udmattet over at 'keep up with the girls' (følge med i pigerne laver, red.) Det var Kris Jenner, som pitched ideen om realityshowet, efter flere af hendes venner kaldte familien 'skøre' og 'underholdende'. Kim Kardashians smykker får altid en tur med hårtørreren, før hun tager dem på. Kolde smykker giver hende kuldegysninger. Kourtney gik i sort tøj i cirka fem år efter Kris og Robert blev skilt. Før de blev kendte ejede Kourtney til venstre og Kris en børnetøjsbutik, Smooch. Kourtney senere alene ud og åbnede en tøjbutik til voksne, Dash. Kourtney, Kim og Khloé lejede engang en abe til Kris i nogle dage, fordi 'hun havde et syndrome, hvor hun savnede sine børn, der var flyttet hjemmefra'. Både Kim og Kholé har hørt Kris have sex. Kholé kalder episoden 'traumatiserende. Khloé Kardashian var i 2011 involveret i en bilulykke, hvor hun blev slynget ud gennem forruden. Hun mener, ulykken har skadet hendes hukommelse. Kourtney er den eneste, som har gået på college. Hun dimitterede fra University of Arizona, hvor hun studerede teater og spansk. Kim Kardashian har engang haft et køleskab dækket med Swarovski-diamanter. Det var mediepersonligheden Ryan Seacrest, som sendte et filmhold ud til familien og optog dem have en BBQ-fest, han vendte tilbage og sagde, at optagelserne var 'gyldne'. Kims søster Kourtney undlog en gang at gå ud på et badeværelse i to måneder, efter hun havde set en edderkop derude. Mere toilet-snak: Kim Kardashian har engang åbnet en række offentlige toiletter i New York. Kim Kardashian synes 'det værste på vores planet' er når kvinder har den forkerte farve foundation på. Kourtney har over 30 forskellige barnevogne, fordi hun gerne vil have en til enhver lejlighed. Kim Kardashian synes, det er meget vigtigt, at børn har deres egen stil. Hun påstår, at datteren North i en alder af 1 fravalgt pink og dyre print.

Når 35-årige Realitystjerne Kim Kardashian og den fire år yngre søster Khloe i fritiden surfer rundt på nettet har de haft en hemmelig 'guilty pleasure' i form af hjemmesiden Chat Roulette. Det afslørede lillesøsteren i et afsnit af talkshowet 'Kocktails with Khloe.'

- Kim og jeg var klamme. Vi gik ind på Chat Roulette hele tiden. Og alle sagde: 'Du ligner Kim Kardashian!' og så gik vi videre til næste person. Vi kunne godt lide at være der. Vi sagde sådan noget: 'Vis os dine patter, vis os din pik', lyder det bramfrit fra den 31-årige Khloe.

Kardashian slår igen efter Instagram-anklage
Kardashian slår igen efter Instagram-anklage

På Chat Roulette kan man snakke anonymt med mennesker fra hele verden gennem webcam og mikrofon. Det er tilfældigt, hvem man bliver parret med, og kan man ikke lide vedkommende, man snakker med, skifter man nemt med et enkelt klik med musen.

Tjenesten er kendt for at være præget af mænd (og kvinder), som er interesseret i at vise sig selv frem, og man kan derfor støde på nøgne mennesker på tjenesten, som var super populær for nogle år tilbage.

- Vi gik på Chat Roulette bare for lige at kigge. Vi ville ikke rigtig have, at folk kunne genkende os, siger Khloe videre, som fortæller, at de to gemte sig bag masker for at skjule deres identitet.


LÆS OGSÅ: Denne app bruger Kardashian HVER gang, før hun poster selfie

LÆS OGSÅ: Kardashian-søster afslører: Så ung var jeg da jeg mistede min møddom

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian deler endelig billede af sin lille søn: Så nuttet er han

LÆS OGSÅ: De vildeste facts om familien Kardashian

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx