Af - 19/01-15 17:56

Dansk reality-stjerne har tv-hold med til fødselDansk reality-stjerne har tv-hold med til fødsel

Den danske reality-stjerne Irina Babenko er blevet gravid midt i optagelserne til Kanal 4-programmet 'Mig og min mor'. Hun glæder sig over at have noget at vise sin lille datter om nogle år.

storybild

(Billede: Privat)

'Årgang 0'-forældrene har gjort det, 'De unge mødre' har gjort det. Ja, selv Thomas Skov og Emil Thorup fra DR3 har gjort det: Haft et kamerahold med til deres fødsel.

Nu melder den danske reality-diva Irina Babenko – kendt fra 'Fristet', 'Divaer i junglen' og senest 'Mig og min mor' sig ind i kampen.

Reality-Irina giver Kardashian bagdel med frækt fredagsfoto
Reality-Irina giver Kardashian bagdel med frækt fredagsfoto

Den 27-årige reality-stjerne med ukrainske rødder skal føde om cirka 10 uger. Hun er samtidig i gang med en ny sæson af 'Mig og min mor', så nu ender kameraholdet med at komme med helt ind på fødestuen.

- En fødsel er jo ret privat, og det er svært at planlægge, hvordan det hele kommer til at forløbe generelt, siger Irina Babenko til metroxpress.

- Jeg er ikke kun hende der fester og horer på TV
- Jeg er ikke kun hende der fester og horer på TV

Hun er godt klar over, at en fødsel er en yderst privat ting og noget, de fleste helst vil holde for sig selv, men efter store overvejelser vandt tv-holdet.

- Jeg kan godt lide, at jeg får noget at se på bånd om nogle år og måske kunne vise vores lille pige en dag. Det vigtigste er, at jeg ikke bliver alt for stresset under fødslen, og at hun kommer til verden sund og rask.

Irina Babenko fortæller, at hun stoler på Kanal 4. De har arbejdet sammen siden sidste omgang af 'Mig og min mor' som i denne omgang får premiere på kanal 4 den 4. februar.

Det er første gang, at Irina Babenko skal være mor. Faderen er dj'en Morten Brangstrup Olsen som professionelt går under navnet 'Faustix'.

LÆS OGSÅ: Lettet realitystjerne: Computer med nøgenbilleder er dukket op

LÆS OGSÅ: Han svinede vennerne til - nu er de alle sure

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx