Af - 25/02-16 18:31

Mads Christian: Her er min vildeste fan-oplevelseMads Christian: Her er min vildeste fan-oplevelse

Mette Lindbergs unge deltager Mads Christian har overtaget Citybois' position som teenagepigernes favorit i dette års 'X Factor'. Her fortæller han om sit nye liv som teenageidol.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal forholde mig til de mange skrigende piger. Man lærer vel at leve med det. Det begyndte især at gå amok efter '5 chair challenge'. Måske var det hatten? Det er sgu lidt underligt det hele, haha.

Ups: Mads Christian svarer på  fan-spørgsmål og er liiiige ved at tale over sig
Ups: Mads Christian svarer på fan-spørgsmål og er liiiige ved at tale over sig

16-årige Mads Christian fra Gentofte er blevet teenagepigernes favorit i årets 'X Factor'. Han bliver stoppet på gaden, modtager videoer af grædende piger og kan hver dag åbne Facebook og læse lange, søde beskeder.

- Det vildeste jeg har oplevet var, at jeg så, at min adresse var blevet solgt på en (Facebook)side. Det var lidt mærkeligt.

TV: Se en 12-årig nuttet Mads Christian optræde som Justin Bieber
TV: Se en 12-årig nuttet Mads Christian optræde som Justin Bieber

Det unge teenageidol bliver sammenlignet med Citybois, der gennemlevede sidste års hype blandt de yngste seere. Det ser han kun som en positiv ting.

- De fik jo virkelig det optimale ud af 'X Factor' og er stadig vildt hyped og har et fedt liv. Det vil jeg også gerne kunne gøre.

Mads Christian fortæller, at han kender Citybois perifert fra sin vennekreds, men at de ikke er mere tætte, end at de kun hilser kort, hvis de er til de samme fester.

Disse to X Factor-deltagere er blevet kærester
Disse to X Factor-deltagere er blevet kærester

Mads Christians vej til 'X Factor':
- Da jeg var 7-8 år gammel, fandt jeg min fars gamle guitar og begyndte at spille på den. Han havde fået den af min mor i bryllupsgave, men havde aldrig rigtig brugt den. Så begyndte jeg at gå til undervisning og havde hurtigt nemt ved det, og så har jeg ellers bare øvet mig lige siden og ventet på, at jeg blev klar til 'X Factor', som hele tiden har været min drøm.

Tungen kom i fokus
Sidste fredag kommenterede Thomas Blachman på Mads Christians vane med at slikke sig om læberne. Mads Christian forklarede bagefter, at han havde været forkølet og derfor havde tørre læber.
- Det er så irriterende. Nu tænker jeg jo alt for meget over det, og jeg er stadig lidt snottet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx