Af Kristian Dam Nygaard - 15/11-17 19:12

Dansk rockstjerne undrer sig: Hvorfor er jeg aldrig blevet tilbudt 'Vild med dans'?Dansk rockstjerne undrer sig: Hvorfor er jeg aldrig blevet tilbudt 'Vild med dans'?

Det er lidt vildt, at de ikke har ringet.

storybild

(Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Selvom man ikke gider være med i 'Vild med dans', er det jo meget rart at blive spurgt.

Siden første sæson i 2005 har 150 mere eller mindre kendte danskere medvirket i  TV 2s populære danseprogram. Mange har pop- og rockstjerner sagt nej, Johan Olsen fra Magtens Korridorer undrer sig over, at han slet ikke har fået tilbuddet.

Den 48-årige 'Lorteparforholds'-sanger har været blandt landets mest populære scenekunstnere i over et årti. Alligevel har TV2 ikke fundet ham egnet til 'Vild med dans', og det kan han ikke forstå.

I december-udgaven af magasinet Euroman fortæller han, at han holder sig fra at deltage i realityprogrammer. Han kan ikke se, hvorfor det skulle være interessant at se ham lave mad, køre racerbil eller danse. Men selvom han ikke gider være med ' Vild med dans', kunne de da godt lige have ringet.

»Jeg er blevet tilbudt dem alle sammen på nær 'Vild med dans'. Jeg bliver faktisk mobbet af min kone med det. Deltagerne i 'Vild med dans' bliver jo mere og mere ukendte, og de er nede at skrabe bunden, så det er egentlig lidt vildt, at de ikke har ringet,« siger han til Euroman.

Johan Olsen, der for tiden er på turné med Magtens Korridorer og derudover også lige har udsendt en ungdomsbog om, hvordan verden hænger sammen, har overfor BT ikke haft lyst til at uddybe sin undren.

TV 2's underholdningsredaktør og 'Vild med dans'-chef Thomas Strøbech har heller ikke lyst til at forklare, hvorfor Johan Olsen aldrig har været i betragtning.

»Jeg har egentlig ikke noget interessant at sige i den sammenhæng, så må blive dig svar skyldig,« skriver han kort i en mail.

Han tilføjer at TV 2s 'Vild med dans'-caster heller ikke har noget at sige, så forklaringen må foreløbigt stå hen i det uvisse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eriksen snydt for drømmen: Manchester...
bt.dk
Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Blev kendt som Mini Me: Austin...
bt.dk
Intense forhandlinger i Forligsen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx