23/12-17 10:15

'Årgang 0'-Rachel: Julen i år bliver anderledes'Årgang 0'-Rachel: Julen i år bliver anderledes

Rachel glæder sig til en rigtig dansk jul med familien, men...

storybild

Tirsdag den 2. januar er der premiere på en helt ny sæson af TV 2s mest populære reportage-serie 'Årgang 0', og her kan man blandt andet følge Rachel, som er på udveksling i Formosa i Argentina, hvor hun efterhånden er ved at føle sig hjemme hos sin nye store familie.

Udvekslingsopholdet betød blandt andet, at Rachel sidste år holdt jul i Argentina og væk fra sin familie hjemme i Danmark, og derfor glæder hun sig nu til en dansk jul.

»Jeg skal holde jul hjemme i Aabenraa med familien. Det er lidt mærkeligt at kigge tilbage på sidste jul, som var meget mere afslappet og varm, og nu ser jeg frem til en god, gammel dansk jul,« fastslår Rachel og uddyber:

LÆS OGSÅ: 17-årige 'Årgang 0'-Mathilde flytter sammen med kæresten

»Sidste år var jeg jo på udveksling i Argentina, og siden det ligger på den sydlige halvkugle, så fejredede jeg jul i 35 graders varme. Vi fejrede det hos min værtsbedsteforældre og spiste “asado” (argentinsk barbecue), klokken midnat så vi fyrværkeri og skålede. I mellemtiden havde “papa noel” været der med gaver, og bagefter tog jeg med min værtssøster Coti, mine værtskusiner Lara og Joaquina og min værtsfætter Emiliano til en fest.«

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror

Selvom Rachel glæder sig til en dansk jul her hjemme, så har året som udvekslingsstudent også gjort julen en smule vemodig.

»Jeg savner min argentinske familie, maden og varmen, men jeg har også savnet dansk jul. Jeg glæder mig til den gode julemad og det gode selskab i form af min skønne familie,« slutter Rachel.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-pigerne afslører: Vil vi fortsætte efter 2018?

Til gengæld er der ingen tvivl hos forældrene, som er lykkelige for at have begge børn hjemme på dansk jord igen og glæder sig til en jul sammen. I den nye sæson af 'Årgang 0' kan man ikke blot følge Rachels år i Argentina, man kan også følge hvordan hendes mor savner sin datter.

Læs mere om Rachels jul i Argentina på hendes blog her.

LÆS OGSÅ: Så meget ligner 'Årgang 0'-børnene deres forældre

LÆS OGSÅ: Linse Kessler forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sangerinde skal giftes
bt.dk
Mindst ni personer dræbt i Canada...
bt.dk
Det alle taler om: Men guld-snakken...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx