11/11-17 11:10

Kendt tv-vært var midt i interview - men så stjal den lille datter al opmærksomhedenKendt tv-vært var midt i interview - men så stjal den lille datter al opmærksomheden

Tv-værten Thomas Skov var i fuld gang med at interviewe youtube-stjernen Rasmus Brohave, da interviewet blev afbrudt af Thomas Skovs 2-årige datter.

storybild

genrefoto (Billede: Asger Ladefoged)

Et hav af mennesker var mødt op til interviewet med youtube-stjernen Rasmus Brohave, som fandt sted på fredagens Bogforum, der hvert år afholdes i Bellacentret. Anledningen var den, at den 19-årige youtube-stjerne tidligere på året har udgivet bogen “Sådan blev jeg Rasmus Brohave”. Der var lagt op til personlige beretninger fra dagens hovedperson, Rasmus Brohave, men overraskende blev det en helt anden, som løb med opmærksomheden.

Midt under interviewet kom Thomas Skovs 2-årige datter, Ellen, løbende ind. Hun havde i dagens anledning fået lov at komme med på bogmessen, hvor hun blev passet, mens Thomas Skov interviewede. Nysgerrigheden blev midlertidigt for stor for Ellen, da hun spottede sin far på scenen.

Både Rasmus Brohave og Thomas Skov håndterede det afbrudte interview ganske pænt, og som man måske kunne have forventet af sidstnævnte, som er kendt som en rigtig spasmager, også med en god portion humor.

“Hvem mon har lavet sådan et sødt barn?” spurgte Rasmus Brohave drillende publikum, mens han pegede på Thomas Skov, som supplerede med “det må godt nok være en ret pæn far!”.

Publikum var uden tvivl charmeret af den 2-årige, som endte med at blive showets stjerne.

Thomas Skov har datteren Ellen med sin hustru Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhn, som han blev gift med i 2014. Ellen er på nuværende tidspunkt parrets eneste barn.

Den her lille familie er på vej til Rørvig for at holde ferie i det danske sommerland #lykkelig #vitrorpåsommer #rørvig #familietid

Et opslag delt af Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhn (@emilygbruhn) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx