Af - 12/02-16 19:10

Nu deler Geggo selv billeder: Her er hendes søde barnNu deler Geggo selv billeder: Her er hendes søde barn

Efter graviditeten er Geggo nu blevet gavmild med billeder af den lille ny.

Bildstrecke im Grossformat »

Stephanie stod tidligere frem og fortalte, at hun havde brugt hele 40.000 kroner på babyudstyr!

Fredag fødte Stephanie 'Geggo' sit barn. Det blev en lille pige, der får det borgerlige navn 'Alba'.

Men siden Geggo for fire dage siden postede et familiefoto med datteren og kæresten, har hendes blog og Instagram være meget stille... Hun har vel passet barn, må man formode.

Gustav om mormor-Linse: Sådan vil hun beskytte sit barnebarn
Gustav om mormor-Linse: Sådan vil hun beskytte sit barnebarn

Men i dag er hun begyndt at dele søde billeder af sin datter. På Instagram har hun i dag uploadet to billeder af 'Alba'. Et af barnets ansigt, som Cengiz - hendes kæreste - også delte for nyligt, og et af et sødt øjeblik, hvor Geggo holder sin datter i sin lillebitte hånd.

Se de søde billeder herunder.

Geggo: Det var min drømmefødsel
Geggo: Det var min drømmefødsel

'Geggo' blev kendt gennem realityprogrammer som 'Familien fra Bryggen' og senere 'Divaer i Junglen', samt et indhop i 'Paradise Hotel', og udover at være realitystjerne - og nu mor - har hun også flittigt fulgte blogs og Instagram-profil.


Geggo må droppe yndlingsnavn til datter: Se hvad det var
Geggo må droppe yndlingsnavn til datter: Se hvad det var


Og her er billedet, hun delte lige efter fødslen:

Fredag kl 21.25 blev vores livet i den grad beriget, for her blev mig og min absolut fantastiske kæreste forældre til lille Alba efter 25 hårde timers veer❤️ 2,5 time efter vi ankom til hospitalet var hun ude hos os, og jeg fik min drømmefødsel lige efter bogen og helt uden smertelindring som jeg havde ønsket. Hårdt, men alt værd🙏 Hun vejede 3630 gram, var 53 lang, og fuldstændig perfekt. Jeg har aldrig set noget så smukt i hele mit liv, og jeg er så taknemmelig over min kæreste der var den allerbedste støtte fra allerførste ve af, jeg er SÅ heldig at han er faren til min datter❤️ Vi nyder hende til fulde, og jeg vil nok ikke være så meget på det næste stykke tid. Jeg har travlt med at skiftevis stirre på hende, kysse hendes smukke ansigt, og hyle over hvor heldige vi er at have hende. Jeg er mor❤️

A photo posted by Stephanie Karma (@geggo) on


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx