Af Huxi Bach - 14/02-14 09:36

Huxi Bach om Marius: Hvorfor vidste NSA ikke noget? Skandale...Huxi Bach om Marius: Hvorfor vidste NSA ikke noget? Skandale...

KLUMME: Sagen om giraffen Marius er noget af det mærkeligste jeg har oplevet. Og jeg synes egentlig, at jeg for tiden oplever en del mærkelige ting. At den helt korrekte aflivning af en giraf, er blevet en global sag, går over min fatteevne.

storybild

KLUMME: Sagen om giraffen Marius er noget af det mærkeligste jeg har oplevet. Og jeg synes egentlig, at jeg for tiden oplever en del mærkelige ting. At den helt korrekte aflivning af en giraf, er blevet en global sag, går over min fatteevne. (Billede: Polfoto)

Men...

Der er en underliggende – og endnu større skandale.

En ting er, at politisk kommentator Hans Engell følte trang til at gå ind i sagen og agitere for politisk indgriben af etiske hensyn – som han skrev i EB:

- jeg vil hævde, at den måde, den nedskudte giraf blev behandlet på, er lodret imod alle de etiske principper og værdier...

Derfor kysser Huxi Bach med Thomas Buttenschøn
Derfor kysser Huxi Bach med Thomas Buttenschøn

- Nogen må sætte en grænse. En åbenlys opgave for Det dyreetiske Råd og justitsminister Karen Hækkerup. I så fald vil Marius trods alt ikke være død forgæves.

Men at Hans Engell HELT misforstår, at Marius netop ikke døde forgæves, men faktisk for at redde andre giraffer, er ikke den underliggende skandale.

Huxi på Gintberg-tour: ”Folk vidste ikke hvem jeg var”
Huxi på Gintberg-tour: ”Folk vidste ikke hvem jeg var”

Nej, skandalen er denne: Sagen om Marius er som nævnt blevet global. Således udtalte den amerikanske ambassadør i Danmark, at han vil gå ind i sagen! For som Ambassadør Gifford skrev på Twitter:

- Jeg var uvidende om det, før det skete...

Og HER er skandalen. Hvordan kan ambassadøren ikke have vidst, det ville ske? Hvor er NSA i denne sag??? Hvis ikke vi kan stole på, at NSA – som i alle mulige andre affærer – har overvåget os og vidst alt om det her, hvor er vi så henne?

Idiotisk eller sjovt? Her er den bedste ministergave
Idiotisk eller sjovt? Her er den bedste ministergave

Det er en skandale.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx