Af - 09/06-17 08:43

Timm Vladimirs kone: Derfor forlod jeg hamTimm Vladimirs kone: Derfor forlod jeg ham

Den populære tv-vært har været gennem en meget svær tid med sin kone. Nu løfter hun sløret for, hvad der skete.

Bildstrecke im Grossformat »

I begyndelsen af september sidste år meddelte 'Den store bagedyst'-vært Timm Vladimir, at forholdet til hans kone, forfatteren Katrine Engberg, var slut efter 13 års samliv.

Der gik dog ikke mere end en måned, før parret fandt ud af, at de alligevel skulle forblive sammen. Krisen var overstået og kærligheden genfundet.

Timm Vladimir ønskede dengang ikke at kommentere på årsagen til parrets kortvarige brud.

Men i denne uges Alt for damerne fortæller hans kone, 41-årige Katrine Engberg, for første gang, hvorfor hun pludselig valgte at forlade sin mand og sønnen Cassius, som de har sammen.

Timm Vladimir og konen går fra hinanden
Timm Vladimir og konen går fra hinanden

Det hele begyndte tre år før bruddet og den ægteskabelige krise i september, hvor Katrine Engbergs far pludseligt døde.

Det udløste en stor sorg, men krisen ramte hende først for alvor flere år senere. Hun kunne ikke længere være i sig selv eller være sammen med familien.

- Det var mig, der sagde: ”Nu går jeg min vej.” Til sidst kunne jeg ikke engang gengælde Timms kys. Jeg tænkte, at så måtte det simpelthen være, fordi vi ikke skulle være sammen længere. Jeg måtte have flyttet mig. Jeg kunne ikke finde forbindelsen igen, og det eneste, jeg fantaserede om, var at være alene og skrive, fortæller hun til Alt for damerne.

I tiden efter hendes fars død havde Katrine Engberg bevidst undgået at se sine følelser i øjnene. Hun forsøgte at undgå smerten. Da sorgen endelig indhentede hende i 2016, var det så overvældende, at det kvalte hende. Hun spiste ikke længere og kunne ikke sove om natten. Det eneste hun kunne var at skrive. Det var hendes fristed.

Midt i krisen valgte Katrine Engberg derfor at forlade Timm Vladimir og lægge afstand til familien. I en besked på Instagram 12. september 2016 meddelte parret, at de havde valgt at gå hver til sit.

Chok: Den Store Bagedyst-stjerne stopper
Chok: Den Store Bagedyst-stjerne stopper

'For at komme pressen lidt i forkøbet, og for at undgå eventuelle rygter, vil Timm og jeg meddele at vi har valgt at gå hver til sit for nu. Det er aldrig sjovt eller let at tage sådan en beslutning, men vi tror at det er den bedste løsning. Det lyder måske som en kliché, men vi ER faktisk stadig bedste venner, vi elsker hinanden og er 100% fokuserede på fortsat at være den bedste familie for og med vores dejlige søn. Vi beder om forståelse og respekt for både beslutningen og vores privatliv og har ikke yderligere kommentarer. Katrine og Timm.'

Katrine Engberg valgte kort efter at flytte fra parrets hjem på Østerbro i København. Selvom hendes plan var at flytte til Paris for at skrive, så blev det i begyndelsen ikke mere end 50 meter væk fra parrets fælles hjem. Her boede hun i en lejlighed, hvor hun fortsat kunne være mor for sønnen Cassius.

Den store plan om Paris blev dog heller aldrig til noget. Efter kun en måned fra hinanden fandt parret sammen igen. Katrine Engberg fik hjælp til at tackle sine følelser, smerten og hele krisen hos en traumeterapeut, og Timm Vladimir valgte at tilgive sin kone.

Siden har parret arbejdet på at genopbygge deres forhold og genstarte deres liv sammen.

LÆS OGSÅ: TV: 'Den store bagedyst': Timm slikker Julianes HVAD?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx