28/01-14 10:02

USA i oprør: Vil smide Justin Bieber hjem til CanadaUSA i oprør: Vil smide Justin Bieber hjem til Canada

Tusindvis af amerikanere har allerede skrevet under. De vil nemlig gerne have sendt popfænomenet Justin Bieber tilbage til Canada.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

En ting er at være upopulære blandt de lokale politimyndigheder. Noget helt andet er det at få en hel befolkning på nakken.

Og selvom der stadig er lang vej til de knap 320 millioner mennesker, der udgør USA's samlede indbyggertal, så er der allerede 40.000 utilfredse eller forargede borgere, der har skrevet under for en ganske særlig sag.

Denne kode fylder internettet med Justin Bieber-spam
Denne kode fylder internettet med Justin Bieber-spam

De vil nemlig hellere end gerne give en hånd med at få smidt den unge og ombruste Justin Bieber tilbage til det Canada, der er hans hjemland. Det skriver Toronto Sun.

Bieber til grin: Se de kreative mugshots
Bieber til grin: Se de kreative mugshots

- Vi, folket i de Forenede Stater, føler, at vi bliver fejlagtigt repræsenteret i popkulturens verden. Vi ser gerne, at den farlige, uforsvarlige, destruktive og stofmisbrugende Justin Bieber bliver udvist og får frataget sin arbejdstilladelse, skriver folkene bag indsamlingen.

Se rapporten: Så grov var Bieber
Se rapporten: Så grov var Bieber

- Han truer ikke blot vort folks sikkerhed, men er også en forfærdelig indflydelse på vores nations ungdom. Vi, folket, vil gerne fjerne Justin Bieber fra vores samfund, fortsætter de.

Justin Bieber kørte om kap med rapper
Justin Bieber kørte om kap med rapper

Indsamlingen, der umiddelbart efter Biebers seneste anholdelse blev startet på den officielle hjemmeside whitehouse.org, er ikke den eneste af sin slags. I alt er der efterfølgende spiret 17 yderligere indsamlinger i vejret. Med sine 40.000 stemmer er den oprindelige indsamling dog stadig 60.000 fra at nå det mål, hvor det Hvide Hus overhovedet gider kigge på de mange stemmer.

Bieber til betjent: 'Hvad fanden har jeg gjort?'
Bieber til betjent: 'Hvad fanden har jeg gjort?'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx