Af - 07/01-14 16:05

Shakira: Piqué kan godt lide, når jeg fylder lidtShakira: Piqué kan godt lide, når jeg fylder lidt

Sangerinden bekymrer sig mere om sin nye plade og sin et år gamle søn end om at være åleslank, fortæller hun i et nyt interview.

storybild

Gerard Piqué og Shakira har været kærester siden 2010 og har en søn sammen. Lille Milan fylder et år denne måned. (Billede: Polfoto/AP)

Engang sang hun, at det er heldigt hendes bryster er så små, men nu afslører Shakira, at det vækker størst lykke på hjemmefronten, når resten af hende fylder lidt mere i landskabet.

- Min mand, Gerard, kan bedre lide kød end knogler. Han bryder sig ikke om det alt for tynde look, siger sangerinden, der har en søn med FC Barcelonas Gerard Piqué, i et interview med magasinet Glamour.

14 år med Britney: Sex, skandaler og skaldethed
14 år med Britney: Sex, skandaler og skaldethed

- Det er en stor lettelse, for jeg har masser af andre ting at bekymre mig om. Den her måned laver jeg ingen motion, for jeg er ved at lægge sidste hånd på min nye plade, og jeg har et lille barn. Og jeg kan godt lide det wienerbrød, der står foran mig, griner hun videre.

Den 36-årige colombianer indrømmer også, at hun i begyndelsen af sin karriere blev kritiseret for at være for tynd af særligt sine syd- og latinamerikanske fans.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx