Af - 08/01-17 17:50

Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

I et nyt interview fortæller Christiane Schaumburg-Müller, hvornår hun mødte Liam O’ Conner for første gang, og hvad hun faldt for ved ham.

Bildstrecke im Grossformat »
Tv-værten blev mor i sensommeren 2016. Tryk på linket for at se flere billeder af Christiane Schaumburg-Müller og hendes gravide mave. Christiane Schaumburg-Müller blev gift i december 2012, og hendes kjole var designet af Jesper Høvring. 2. maj i år fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at hendes og Liam O'Connor er sammen igen, og at de venter en baby. Her ses et af de få billeder, som pressen har fra deres bryllup, som blev holdt i 2012. I juni 2015 fortalte parret dog, at de skulle skilles. Nu er rapperen og tv-værten sammen igen. Klik på artiklen og læs mere om, hvordan de to kendisser fik fortalt pressen, at de var sammen igen. Det er åbenbart rapperens taleevner, som Christiane er faldet for, afslører hun i et nyt interview med Alt for Damerne. Det nye hjem burde have rigeligt med plads til en lille ny, da det er 313 kvadratmeter stort. Huset ligger på en hjørnegrund i det mondæne Hellerup på Niels Andersensvej, hvor parret boede sammen, inden de gik fra hinanden. Dengang var der 272 kvadratmeter at boltre sig på. Læs mere om huskøbet ved at trykke på linket her. Christiane Schaumburg-Müller har et meget langt CV med titler som tv-vært, skuespillerinde, blogger og forfatter. I januar fik hun også et navn, der næsten kan kæmpe med længden på hendes CV. Christiane Schaumburg-Mülle havde nemlig været til numerolog, hvor hun fik skilt sig af med Liams efternavn, og tilføjet navnet Margueritte. Hendes nye navn er derfor: Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Her ses hun sammen med tv-værten Pelle Hvenegård til actionunderholdsningsprogrammet Ninja Warrior. Programmet kommer snart med en ny sæson. Her ses Christiane Schaumburg-Müller med Medina og musiker Søren Rasted. De tre var værter, da sangkonkurrencen Popstars i 2014 udkom med en ny sæson - mange, mange år efter, den seneste sæson var blevet sendt. I flere sæsoner var Christiane Schaumburg-Müller vært på TV2's populære underholdsningsprogram, Vild med dans. Hendes medvært var Claus Elming er stadig er vært på programmet sammen med Sarah Grünewald. I 2014 spillede Christiane Schaumburg-Müller med i TamTam, som er Tivolis revy. Her ses hun sammen med sangerinden og hendes daværende medskuespiller Szhirley.

Klik dig gennem billedgalleriet og bliv klogere på Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.

De fandt sammen, så gik de fra hinanden. Så fandt de sammen igen og blev gift, men blev så efterfølgende skilt. I dag blomstrer kærligheden mellem Christiane Schaumburg-Müller og rapperen L.O.C dog igen, og i september blev de forældre til sønnen Constantin.

De to kendissers forhold har været meget turbulent og fyldt en masse i medierne, men indtil nu er det ikke kommet pressen for øre, hvordan Christiane og Liam O’ Conner mødtes, faldt for hinanden og blev kærester.

Det løfter Christiane Schaumburg-Müller sløret for i et nyt interview med damemagasinet Alt for Damerne.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Det første egentlige møde imellem Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’ Conner fandt sted ved en af hans optrædener på Roskilde Festival.

Her dansede Christiane nemlig til rapperens koncert. Dengang dansede kendissen nemlig professionelt, ligesom hun også har medvirket i Nik & Jays musikvideo, 'Boing'.

Christiane troede det værste, da sønnen blev født: Søgte råd på 'Heste-Nettet.dk'
Christiane troede det værste, da sønnen blev født: Søgte råd på 'Heste-Nettet.dk'

Ung schweizer skyder tre i islam-bederum og tager sit liv
Ung schweizer skyder tre i islam-bederum og tager sit liv

Ny musikvideo fra L.O.C. - Her viser han sønnike frem for første gang
Ny musikvideo fra L.O.C. - Her viser han sønnike frem for første gang

Senere blev Christiane vært på DR-programmet 'Boogie', og i den forbindelse interviewede hun sin kommende mand. Allerede dengang syntes godt om rapperen.

- Der var seriøst noget gnist. En helt speciel kemi, fortæller Christiane Schaumburg-Müller til Alt for Damerne og fortsætter:

Jeg faldt helt klart for hans taleevner. Han er den vildeste storyteller. Og så har han sådan en maskulin charme. Han er virkelig nat og dag, så blid og så maskulin samtidig. Og så er han også bare enormt taltenfuld. Han har enormt meget passion for det, han laver, og er meget videbegærlig. Det finder jeg enormt sexet.
Det fortæller Christiane til damemagasinet.

Christiane Schaumburg-Müller sammen med kæresten, og faren til hendes barn, L.O.C.

Tidslinje over Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’ Conners forhold:


Parret fandt sammen i sommeren 2008.


I sommeren 2009 annoncerede de, at de skulle giftes.


Tre måneder efter, at de havde fortalt hele verden om, at de skulle giftes, gik parret dog fra hinanden. Det skete i september 2009.

Christiane kan ikke få nok af sin søn: 'Han er en lille suttefyr'
Christiane kan ikke få nok af sin søn: 'Han er en lille suttefyr'


November 2010 er det dog officielt, at parret har fundet sammen igen.


I august 2012 parret flytter sammen


22. december 2012 bliver de to kendisser gift.

Billeder fra Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C's bryllup 22. december 2012.


Sommeren 2015 skriver Christiane på sin Instagram, at hende og L.O.C skal skilles. Læs mere om skilsmissen her.

Én måned efter fødslen: Så meget har Christianes krop allerede ændret sig
Én måned efter fødslen: Så meget har Christianes krop allerede ændret sig


Foråret 2016 fortæller de to dog, at de har fundet sammen og venter en søn. Læs mere her.


September 2016, Christiane føder deres søn, Constantin. Læs mere om fødslen her.

Her er flere billeder fra Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C's bryllup.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde efterlod en seddel på...
bt.dk
Vestager uddeler milliardbøder for...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx