Af - 09/04-14 16:23; Opdateret: 09/04-14 22:19

Hun er den lækreste Miss Paradise EVERHun er den lækreste Miss Paradise EVER

I aften kåres årets Miss Paradise, men den lækreste nogensinde - hun var med i sæson 8.

storybild

Der var ingen tvivl hos mx.dk's læsere. Tina Maria fra sæson 8 er den lækreste vinder af 'Miss Paradise' nogensinde. (Billede: TV3)

Den pæne pige, der ikke ville lyve for sin partner. Sådan husker man Tina Maria Hansen, der i 2012 ikke blot vandt Paradise Hotel, men også sejrede i den prestigefyldte Miss Paradise-konkurrence.

En afstemning foretaget på mx.dk viser, at hun med 42 procent af stemmerne også i sikker stil sikrer sig titlen som den lækreste Miss Paradise nogensinde.

- Det er fedt, og det er da et boost til selvtilliden. Jeg er beæret, lyder det fra i dag 23-årige Tina Maria Hansen, der læser HF og drømmer om at blive ejendomsmægler.

Han er den lækreste Mr. Paradise NOGENSINDE!
Han er den lækreste Mr. Paradise NOGENSINDE!

Derudover har hun sin private blog, hvor hun fortæller om sit liv og sin dagligdag. En blog hun hævder at kunne leve af.

- Den handler om mit liv efter Paradise og giver et indblik i, hvem jeg i virkeligheden er. Der skriver jeg om alt fra mode og stil til rejser og kærlighed, fortæller hun.

Hot, hot, hot... Hvem er den lækreste Miss Paradise nogensinde?
Hot, hot, hot... Hvem er den lækreste Miss Paradise nogensinde?

Da hun vandt Miss Paradise, blev hun belønnet med smykker for 20.000 kroner, og hun husker da også konkurrencen som en, pigerne kæmpede indædt for at vinde.

- Den betyder en hel del, og den skaber status på hotellet. Hvis man ikke har en særligt god position i spillet, så beviser man en masse ting ved at få så stor en titel. At vinde Miss Paradise er næsten vigtigere end at vinde programmet, forklarer hun.

Siden sejren i 2012 har Tina Maria Hansen holdt sig ude af rampelyset, og der forventer hun at blive.

- Jeg har fået min fede oplevelse med Paradise. Reality-tv interesserer mig ikke rigtigt med mindre, at det er i et format, hvor jeg ved, at jeg ikke bliver udstillet på en forkert måde.

Paradise Hotel har fået en ny Amalie: Få hendes definition på 'russisk roulette'
Paradise Hotel har fået en ny Amalie: Få hendes definition på 'russisk roulette'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx