28/04-17 07:14

Dansk YouTube-stjerne afslører trist nyhed på InstagramDansk YouTube-stjerne afslører trist nyhed på Instagram

Onsdag afslørede Søren Rasted på Instagram, at han og hustruen Lene Nystrøm skal skilles. Torsdag fulgte Youtube-stjernen Kristine Sloth op med en lignende afsløring på det sociale medie.

storybild

Lene Nystrøm og Søren Rasted meddelte onsdag, at de skal skilles. (Billede: Martin Sylvest)

Der er knap så mange forårsamoriner i luften for tiden blandt de kendte.

Onsdag stod Aqua-ægteparret Søren Rasted og Lene Nystrøm frem på Instagram med den triste besked, at de efter 16 års ægteskab har valgt at blive skilt.

- Min kone og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hver til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt for hinanden, skrev Søren Rasted således til et billede, hvor de sidder sammen ved et klaver.

Dansk power-par skal skilles efter 16 års ægteskab
Dansk power-par skal skilles efter 16 års ægteskab

Nu følger den 18-årige Youtube-stjerne Kristine Sloth trop med en trist melding på Instagram om, at hun og kæresten Nils ikke længere er sammen.

- Vi blev enige om det, og det er det der er bedst for os begge to. Vi er to forskellige steder i vores liv. Vi er stadig venner, og han vil altid have en plads i mit hjerte, som ikke kan erstattes af nogen anden, skriver hun blandt andet til et billede, hvor de to står sammen og tilføjer, at Nils har behandlet hende fantastisk, og at hun fortæller det åbent, fordi hendes følgere fortjener at vide, at de ikke længere er kærester.

Hun har ikke lyst til at tale mere om det lige nu, men vil formentlig åbne op i en kommende Youtube-video.

Aqua D’Or dropper skolevand
Aqua D’Or dropper skolevand

Hvorvidt Søren Rasted og Lene Nystrøm også åbner op om deres brud på Youtube er endnu uvist.

Det er også uvist, om der kunne opstå nye romantiske konstellationer Søren Rasted, Lene Nystrøm og Kristine Sloth imellem.

Hej venner. Jeg laver dette opslag for at fortælle jer at Nils og jeg er gået hvert til sit. Vi blev enige om det, og det er det, der er bedst for os begge 2 - vi er 2 forskellige steder i vores liv. Vi er stadig venner, og han vil altid have en plads i mit hjerte, som ikke kan erstattes af nogen anden. Den mand i ser på billedet har behandlet mig så fantastisk, og været så god ved mig, hvilket overhovedet ikke er en selvfølge - og det er også en af grundende til at jeg har delt vores forhold med jer - og af samme grund at i fortjener at vide, at vi ikke længere er kærester, desværre. Vi er gået fra hinanden med kærlighed, og lige nu ser fremtiden pænt sort ud - men sådan er livet. Jeg kender os begge 2 godt nok til at vide, at vi nok skal klare den hver for sig ❤ Tak til jer, for at have været så god ved ham - og lad det fortsætte. Jeg vil sætte pris på, hvis i vil lade vær at spørge yderligere ind til det - jeg kommer sikkert til at snakke om det på er tidspunkt, men lige nu skal jeg fokusere på at være mig. Tak ❤

Et opslag delt af Kristine Sloth (@kristiinesloth) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx